Η Ζωή Παπαδοπούλου θα μας ταξιδέψει στο δικό της μουσικό όνειρο.

Η Ζωή Παπαδοπούλου σας περιμένει για ένα «Streaming Living Concert» γεμάτο μουσικές στιγμές και τεράστιες επιτυχίες.

Αγαπημένα τραγούδια από το χθες μέχρι το σήμερα, επιλεγμένα από την Ζωή Παπαδοπούλου μέσα από την οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα του «Streaming Living Concert», που θα μας ταξιδέψει στο δικό της μουσικό όνειρο.

Το «Streaming Living Concert» είναι το μουσικό γεγονός της Heaven Music που θα φέρει αγαπημένους καλλιτέχνες μέσα στο σπίτι σας.

Ετοιμαστείτε, γιατί οι οθόνες σας θα γεμίσουν με αγαπημένες μελωδίες και τεράστιες επιτυχίες που έχουν τραγουδηθεί από όλες και όλους.

Το living room της Heaven Music θα φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μοναδικές εμφανίσεις.

Παρουσίες που θα αγαπηθούν, ερμηνείες που θα συζητηθούν, συνεργασίες που θα σας εκπλήξουν έρχονται στο «Streaming Living Concert».

Tην Πέμπτη 20 Μαΐου συντονιστείτε στις εννέα και μισή το βράδυ στους επίσημους λογαριασμούς της Heaven Music στο Facebook και στο Instagram για να απολαύσετε από τη Ζωή Παπαδοπούλου ερμηνείες που θα αγαπηθούν.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.ΠΗΓΗ