Μια μοναδική βραδιά με τη Λένα Αλκαίου.

Η Λένα Αλκαίου σας περιμένει την Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ για ένα «Streaming Living Concert» γεμάτο μουσικές στιγμές και τεράστιες επιτυχίες.

Μια μοναδική βραδιά σε ένα ταξίδι μουσικής, με επιλεγμένα τραγούδια από την αγαπημένη ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου, μέσα από την οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα του «Streaming Living Concert»

Special guest θα είναι o Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Το «Streaming Living Concert» είναι το μουσικό γεγονός της Heaven Music που θα φέρει αγαπημένους καλλιτέχνες μέσα στο σπίτι σας.

Ετοιμαστείτε, γιατί οι οθόνες σας θα γεμίσουν με αγαπημένες μελωδίες και τεράστιες επιτυχίες που έχουν τραγουδηθεί από όλες και όλους.

Το living room της Heaven Music θα φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής σε μοναδικές εμφανίσεις.

Παρουσίες που θα αγαπηθούν, ερμηνείες που θα συζητηθούν, συνεργασίες που θα σας εκπλήξουν έρχονται στο «Streaming Living Concert».

Tην Πέμπτη 3 Ιουνίου συντονιστείτε στις εννέα στην επίσημη σελίδα της Heaven Music στο Facebook για να απολαύσετε από τη Λένα Αλκαίου σε ερμηνείες που θα αγαπηθούν.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ