«Μαζί Σου Στο Φως» μετά το μακρύ τούνελ.

Η Μαρίζα Ρίζου έρχεται «Μαζί Σου Στο Φως» και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της.

Πρόκειται για μία μεταφορά του τραγουδιού «Hadal Ahbek» του νεαρού καλλιτέχνη Issam Alnajjar από την Ιορδανία που ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, μετρώντας σχεδόν 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε τρεισήμισι μήνες από την κυκλοφορία του.

Τους ελληνικούς στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης.

«Αυτό είναι ένα τραγούδι που δε θα μπορούσα με τίποτα να έχω γράψει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Θα ήθελα, αλλά δε θα μπορούσα. Είναι απλό, σαφές, χαρούμενο, λαμπερό και ανακουφιστικά ελαφρύ. Έχει δηλαδή ακριβώς τα αντίθετα χαρακτηριστικά από εκείνα της ψυχής και του μυαλού μου τον τελευταίο χρόνο και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που το είχα τόσο ανάγκη», αναφέρει η Μαρίζα Ρίζου στο σημείωμά της.

«Όταν το πρωτοάκουσα, με προβλημάτισε αυτό το παμ-παραμ-παραμ-παμ. Όχι στιχουργικά (προφανώς!), αλλά ερμηνευτικά. Μου φάνηκε ελαφρώς παιδικό και αναρωτιόμουν πως στο καλό θα μπορούσα να το πω χωρίς να ακούγομαι κάπως. Μήπως μεγάλωσα και έχω γίνει κομπλεξική και σοβαροφανής τελικά; Μπα. Ευτυχώς εγκατέλειψα γρήγορα αυτή τη σκέψη», συνεχίζει.

«Το ίδιο απόγευμα έκανε συχνές βόλτες στο μυαλό μου το θέμα του τραγουδιού και με έπιασα να νιώθω όμορφα και γλυκά. Ποιος θα μπορούσε να τραγουδήσει -και όντως να εννοεί- ένα τέτοιο τραγούδι καλύτερα από κάποιον που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει κρίσεις άγχους και στρεσογόνες σκέψεις σχεδόν ΟΛΗ την ώρα; Κανείς, μου απάντησα. Κι έτσι το απηύθυνα… σε μένα!», περιγράφει.

Ευχή της Μαρίζα Ρίζου είναι ο κάθε ακροατής να αφιερώσει το νέο τραγούδι της «Μαζί Σου Στο Φως» πρώτα στον εαυτό του και μετά σε οποιονδήποτε άλλον, γιατί κανείς δεν μπορεί στ’ αλήθεια να μας κάνει χαρούμενους ή δυστυχισμένους και αυτό είναι υπέροχο και ανακουφιστικό όταν σταματήσεις να το φοβάσαι.

«Μαζί στο φως είμαστε εγώ με μένα. Κι εσύ με σένα. Και εκεί ίσως συναντηθούμε με άλλους που ο εαυτός τους πάλι -και όχι κάποιος άλλος- θα τους έχει οδηγήσει στο ίδιο μέρος. Εάν τα τραγούδια που διαλέγει για το ρεπερτόριό του ένας τραγουδιστής είναι το ημερολόγιο της ζωής του, τότε σίγουρα το δικό μου αυτή τη στιγμή γράφει», γράφει η ταλαντούχα ερμηνεύτρια.

«Μαζί σου στο φως. Μετά το μακρύ τούνελ, επιτέλους το ΦΩΣ. Καλό καλοκαίρι σε όλους! Καλή επιστροφή στην ομορφιά!», καταλήγει.

Το «Μαζί Σου Στο Φως» κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.ΠΗΓΗ