Η Μαρίζα Ρίζου υπόσχεται μία βραδιά γεμάτη χορό και μουσική.

Και αυτό το καλοκαίρι, η αγαπημένη μας Μαρίζα Ρίζου μας καλεί να βγούμε «Μαζί Της Στο Φως» μετά το μακρύ σκοτεινό τούνελ, στο οποίο ζήσαμε αυτό το διάστημα.

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις στον “Σταυρό του Νότου”, έρχεται με ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα, από το οποίο φυσικά δε θα λείπουν τραγούδια – σταθμοί, αλλά και καινούργιες διασκευές.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, η Μαρίζα Ρίζου μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο φιλόξενο και αγαπημένο Θέατρο Βράχων Βύρωνα για τη μοναδική μεγάλη συναυλία της στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, σε μία βραδιά γεμάτη χορό και μουσική.

Μάλλον πια περισσεύει να αναφέρουμε την αμεσότητα, το χιούμορ και τη θετική της αύρα.

Η Μαρίζα Ρίζου, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» φίλους και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μία αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

Μαζί της οι Άγγελος Αϊβάζης (κιθάρες, τζουράς, φωνή), Παναγιώτης Κωστόπουλος (τύμπανα), Γιώργος Μουχτάρης (κοντραμπάσο, synth bass, μελόντικα, ρεκ), Σπύρος Νίκας (σαξόφωνο, κλαρίνο), Μάρκος Χαϊδεμένος (πιάνο, hammond, rhoads, επιμέλεια ενορχηστρώσεων).

Το μουσικό πρόγραμμα θα αποδοθεί και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από τη σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl. Γιατί η μουσική είναι μία εμπειρία για όλες και όλους.

Μαρίζα Ρίζου
Θέατρο Βράχων Βύρωνα

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων

Τicket Services
– Οnline: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2107234567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 – Αθήνα

Η προπώληση στα γραφεία του Φεστιβάλ ξεκινάει 7 ημέρες πριν των ημερομηνία της παράστασης.

ΠΗΓΗ