Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε τη Μαρίζα Ρίζου σε μια μοναδική φθινοπωρινή βραδιά στο Θέατρο «Άλσος».

Μετά από ένα μουντό χειμώνα και ένα περίεργο καλοκαίρι, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο από την τελευταία «καλοκαιρινή» συναυλία της Μαρίζας Ρίζου.

Αναμφίβολα, η Μαρίζα Ρίζου αποτελεί μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη νέα γενιά του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Από συναυλία σε συναυλία εμπλουτίζει την performance της με νέο υλικό και κάθε της πρόγραμμα είναι φτιαγμένο με αγάπη και τρέλα, γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούργια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση.

Το φανατικό αθηναϊκό κοινό της, θα την απολαύσει αυτή τη φορά στο Θέατρο «Άλσος» σε μια αλλιώτικη βόλτα, με πολλά τραγούδια για τις ματιές που άνθισαν αλλά και για όσες δεν πρόλαβαν να ανθίσουν.

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με αγάπη και τρέλα γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούργια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση.

Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο «Μηδέν», στο «Μ’ Αεροπλάνα Και Βαπόρια», στο «Καίγομαι» και στο «Ζητάτε Να Σας Πω», αλλά βέβαια και στο «Πετάω», στο «Πάμε Μια Βόλτα», στο «Είναι μικρή Η Ζωή», όπως και στα πιο καινούρια «Κάποιος Να Με Σύρει», «Πάμε Πιο Πέρα» και «Πόσο Βλάκας».

Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια μοναδική φθινοπωρινή βραδιά, ένα  ξεχωριστό live την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στις 21.00 στο αγαπημένο, πια, Θέατρο «Άλσος», ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Μάρκος Χαϊδεμένος (πιάνο, hammond, roads, επιμέλεια ενορχηστρώσεων), Παναγιώτης Κωστόπουλος (τύμπανα), Γιώργος Μουχτάρης (κοντραμπάσο, synth bass, μελόντικα, ρεκ), Άγγελος Αϊβάζης (κιθάρες, τζουρά, φωνή).

Υπεύθυνος ήχου: Αγαπητός Καταξάκης & Ηλίας Καρούμπαλης
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας

Προπώληση εισιτηρίων: Στο viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου.

ΠΗΓΗ