Η Μαρίνα Σάττι θα παρουσιάσει μία σύγχρονη μουσική γιορτή γεμάτη συναισθήματα.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2021» – 11ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

Η νεαρή τραγουδοποιός Μαρίνα Σάττι, τέσσερα χρόνια μετά τη σαρωτική επιτυχία του τραγουδιού «Μάντισσα», κατάκτησε για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ώρες την κορυφή των trends στο YouTube με το πρόσφατο τραγούδι «Πάλι».

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου νέου δίσκου της, παρουσιάζει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

Και ενώ ήδη τα ευρωπαϊκά μέσα την παρουσιάζουν ως πρέσβειρα της ελληνικής και βαλκανικής σκηνής, μιας ιδιαίτερης διαδρομής που παντρεύει την παραδοσιακή μουσική με την pop, η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζει την περιοδεία της, με μια μουσική παράσταση που θα συζητηθεί.

Η Μαρίνα Σάττι στη νέα παράστασή της αναδεικνύει ένα μοντέλο μουσικής κοινωνικοποίησης καλώντας ανθρώπους από κάθε άκρη της γης να συμμετέχουν στην παρέα της.

Για τη Μαρίνα Σάττι, η μουσική δεν έχει σύνορα. Είναι μια παγκόσμια διαχρονική γλώσσα, με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς: «Είναι οι άνθρωποι -που έρχονται και φεύγουν – ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω».

Η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά: Από τη Λυρική Σκηνή μέχρι τα πανηγύρια στα υψίπεδα της Κρήτης, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή.

Στη σκηνή την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο μουσικό «πανηγύρι» με μουσικές του κόσμου και με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, τις πολυφωνικές αλχημείες και τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις της. Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, με βασικό άξονα τους ήχους της παράδοσης, εντάσσονται στο σήμερα, παρασύροντας το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.

Γκάιντα και beats. Νταούλια και πειραγμένες φωνές. Ένα πολυμορφικό, ολοζώντανο νταβαντούρι. Μια πανδαισία ήχων, μια ξεχωριστή συνάντηση όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό και όλα μαζί βρίσκουν τον χώρο να υπάρξουν και να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

Μια σύγχρονη μουσική γιορτή γεμάτη συναισθήματα. Πλούσια, ειλικρινής, θεαματική με έντονα χρώματα και δυνατές αισθήσεις.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
«Μενάνδρεια 2021»
11ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς

Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου, Νέα Κηφισιά
Ώρα έναρξης: 20: 00

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η είσοδος γίνεται μόνο με τηλεφωνικές κρατήσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09:00 – 14:00 στο τηλέφωνο 213 2007204. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα.

ΠΗΓΗ