Η Μελίνα Ασλανίδου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσιάζουν ολοκληρωμένη τη δισκογραφική συνεργασία τους με το EP «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους».

Το νέο single από τη σύμπραξή τους είναι το «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό», το οποίο συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video.

Στο «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους» η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος συνθέτης, καθένας εκ των οποίων έχει τη χαράξει τη δική του πλούσια μουσική διαδρομή, μας γοητεύουν με πέντε τραγούδια.

Τις συνθέσεις υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ οι στίχοι είναι τόσο του ίδιου όσο και δύο ξεχωριστών στιχουργών, της Ελεάνας Βραχάλη και του Θάνου Παπανικολάου.

Το νέο single από το EP είναι το γεμάτο συναίσθημα χασάπικο «Δεν Είναι Αγάπη Αυτό».

Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα Χανιά της Κρήτης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πανταζή, με την Μελίνα Ασλανίδου να πρωταγωνιστεί σε μία ιδιαίτερη ερωτική ιστορία.

Στο EP περιλαμβάνονται επίσης τα ήδη αγαπημένα τραγούδια «Γεια Σου» και «Δε Βάζεις Μυαλό», το ξεχωριστό ντουέτο με τη Γλυκερία στο «Φτάνει Και Περισσεύει», καθώς και το «Ζω Τη Ζωή», το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού προγράμματος για τη νόσο.

Αυτή την περίοδο η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Θερινόν Χάραμα» στην Πάτρα, όπου θα εμφανίζεται από τις 4 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλη την καλοκαιρινή σεζόν, καθώς και για τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα.

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακούστε το EP «Η Μελίνα Ασλανίδου Τραγουδάει Γιώργο Θεοφάνους»:

ΠΗΓΗ