Το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει και θα προωθηθεί από τη Sony Music σε όλο τον κόσμο. 

Άλλη μία κορυφαία στιγμή για την Έλενα Τσαγκρινού και την Panik Records.

Λίγες ημέρες μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το «El Diablo», που έγινε ένα από τα super hits της διοργάνωσης και απέσπασε εξαιρετικά reviews, η Panik Records και η Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια.

Το «El Diablo», ένα τραγούδι που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, ξεπερνά για ακόμα μία φορά τα σύνορα, καθώς θα κυκλοφορήσει και θα προωθηθεί από τη Sony Music σε όλο τον κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του από την Panik Records, το «El Diablο» ξεχώρισε σε όλη την Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων, μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, το music video ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views στο YouTube παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες, όπως οι Ελλάδα, Κύπρος, Γερμανία, Ισπανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Φινλανδία, Ολλανδία, Κροατία και Λιθουανία, ενώ τα επίσημα βίντεο του «El Diablο» στο YouTube (music video, εμφανίσεις στην Eurovision) έχουν αθροιστικά πάνω από 20 εκατομμύρια views.

Επίσης, το «El Diablο» βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των digital charts, σε χώρες όπως Ελλάδα, Κύπρος, Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, καθώς και στο Top 10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablο» τερμάτισε στην 16η θέση του τελικού της φετινής Eurovision.

Αυτή την περίοδο, η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της, μεταξύ των οποίων αναμένεται να είναι και κάποιες εμφανίσεις στο εξωτερικό.

ΠΗΓΗ