Η Νατάσσα Μποφίλιου θα υμνήσει τις απανταχού θηλυκότητες και τη δυναμική τους.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Νατάσσα Μποφίλιου, μία ερμηνεύτρια μαχητική και παθιασμένη, έρχεται για μία και μοναδική παράσταση την Τρίτη 8 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για να υμνήσει τις απανταχού θηλυκότητες και τη δυναμική τους.

Τα αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που εξυμνούν από την πρώτη στιγμή με τόλμη το δικαίωμα της ατομικής ελευθερίας και της απόλυτης αυτοδιάθεσης, μπλέκονται για πρώτη φορά με τραγούδια σπουδαίων γυναικών που άφησαν το σημάδι τους στο χρόνο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Στο τέλος, αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες έβρισκαν τρόπους να έχουν πάντα φωνή δυνατή, ακόμη και σε καιρούς δύσκολους.

Σε μία εποχή που είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη οι γυναίκες να συνασπιστούν, σπάζοντας κοινωνικά δεσμά και νόρμες αιώνων, η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της υποστηρίζουν ότι η μουσική και τα τραγούδια είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να το πετύχουν.

Ας απελευθερώσουμε λοιπόν τη συλλογική δύναμη μας κι ας ενώσουμε φωνές με το ίδιο σύνθημα: «καμία δεμένη».

Τις ενορχηστρώσεις επιμελείται ο Θέμης Καραμουρατίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Συμμετέχουν οι μουσικοί Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Μπουλντής (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass), Λάμπης Κουντορόγιαννης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Γιώργος Καρδιανός (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Γιώργος Κάστανος (σαξόφωνο, κλαρινέτο).

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Προπώληση εισιτηρίων

– Ηλεκτρονικά:
Στο www.ticketservices.gr

– Στα εκδοτήρια του ΜΜΘ

∅ Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου & Παραλία

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Σάββατο: 10:00 πμ – 6:00 μμ
Τηλέφωνο: 2310 895938-9.

∅ Στην Πλατεία Αριστοτέλους
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 πμ – 3:30 μμ
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 πμ – 2:00 μμ και 5:30 μμ – 8:00 μμ

ΠΗΓΗ