Η Μελίνα Κανά και Θέμης Καραμουρατίδης υποδέχθηκαν αγαπημένους φίλους και συναδέλφους τους.

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, η Μελίνα Κανά και ο Θέμης Καραμουρατίδης παρουσίασαν τη δισκογραφική συνεργασία τους στο άλμπουμ «Σπίθα».

Η Μελίνα Κανά, η σπουδαία ερμηνεύτρια που κάθε φορά μας μαγεύει και ο Θέμης Καραμουρατίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς του, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο «Black Duck», σε μία βραδιά γεμάτη μουσική «Σπίθα».

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν ο CEO και συνιδρητής της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο διευθυντής παραγωγής του άλμπουμ, Ηλίας Μπενέτος, φιλικά πρόσωπα της Μελίνας Κανά και του Θέμη Καραμουρατίδη από τον χώρο της μουσικής και της υποκριτικής, όπως ο Μπάμπης Στόκας, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Πάνος Μουζουράκης και η Τόνια Σωτηροπούλου, καθώς και δημοσιογράφοι.

Με τον Θέμη Καραμουρατίδη να τη συνοδεύει στο πιάνο, η Μελίνα Κανά ερμήνευσε ζωντανά μερικά από τα τραγούδια του άλμπουμ και, συγκεκριμένα, τα «Αγρίμι», «Μόνη Μου», «Αξίζει» και «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα».

Μελίνα Κανά και Θέμης Καραμουρατίδης ανάβουν τη «Σπίθα» της δημιουργίας – Το νέο άλμπουμ τους

Στο άλμπουμ «Σπίθα», η Μελίνα Κανά ντύνει με την υπέροχη φωνή της 9 εμπνευσμένες συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη. Τους στίχους υπογράφουν οι σπουδαίοι στιχουργοί Οδυσσέας Ιωάννου, Λιζέτα Καλημέρη και Μαρία Τζωρτζάκη.

Από το άλμπουμ έχουν ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις το ομότιτλο τραγούδι «Σπίθα», καθώς και τα τραγούδι «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα», «Αγρίμι» και «Αξίζει».

Το άλμπουμ «Σπίθα» της Μελίνας Κανά και του Θέμη Καραμουρατίδη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων από την Panik Oxygen.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ