Η Παυλίνα Βουλγαράκη ζεσταίνει τις καρδιές μας.

Η αγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη παρουσιάζει ένα ακόμα δυνατό τραγούδι που ξεχωρίζει από το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με τίτλο «Ηλιαχτίδα».

Το «Ποτέ Και Πουθενά» είναι ένα τραγούδι γι’ αυτούς που ζουν μαζί και έγιναν δύο μόνοι, ένα τραγούδι που υπενθυμίζει ότι η αγάπη δεν είναι ό,τι σε κλειδώνει, αλλά αγάπη είναι ό,τι ελεύθερο γυρνά.

«Ποτέ και πουθενά δεν θα με δεις ξανά, το ξέρω στο παν κι άλλοι και γύρισαν μετά… Ποτέ και πουθενά δεν θα με δεις ξανά, καρδιά μου εγώ έχω φύγει, έτσι όπως φεύγουν λίγοι που δεν γυρίζουν πια, ποτέ και πουθενά…», τραγουδά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Τη μουσική του «Ποτέ Και Πουθενά» υπογράφει ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης και τους στίχους ο καταξιωμένος στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Το άλμπουμ «Ηλιαχτίδα» της πάντα δημιουργικής και γοητευτικής τραγουδοποιού και μοναδικής ερμηνεύτριας Παυλίνα Βουλγαράκη είναι ένα ώριμο μπουκέτο 11 τραγουδιών.

Πέντε από τα τραγούδια του άλμπουμ, μεταξύ των οποίων και το «Ποτέ Και Πουθενά», είναι εντελώς καινούργια.

Επίσης περιλαμβάνονται τα τραγούδια «Αυτό Ήταν Όλο», «Καμία Ψυχή», «Πώς Συνεχίζεται Η Ζωή», «Δεν Είπες Κάτι», «Ξάπλωσέ Με Στη Γη» και «Ενικός, τα οποία είναι ήδη αγαπημένα και καταξιωμένα στη συνείδηση του κοινού που παρακολουθεί την ξεχωριστή δισκογραφική πορεία της Παυλίνας Βουλγαράκη.

Το single «Ποτέ Και Πουθενά» όπως και όλη η δισκογραφία της ταλαντούχας τραγουδοποιού, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ