Η Σίλια Κατραλή μας προσκαλεί στην προσωπική της Εδέμ.

Η Σίλια Κατραλή συστήθηκε με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ελεύθερο Κάμπινγκ» και έδωσε το στίγμα της αιρετικής τραγουδοποιού.

Με το καινούργιο τραγούδι της μας προσκαλεί στην προσωπική της Εδέμ, «Μια Εδέμ Με Χαμηλό Ενοίκιο» και με αυτό συνεχίζει το ταξίδι της στη δισκογραφία εισάγοντάς μας στο δεύτερο προσωπικό  άλμπουμ της.

Πρόκειται για «μία ποιητική αλληγορία για μία Εδέμ που βρίσκεται στο τέρμα του δρόμου, στην άκρη της πόλης και τελικά περισσότερο μέσα μας και γύρω μας, αρκεί να την αναζητήσουμε», εξηγεί η ίδια.

Την ιστορία έντυσε με εικόνες μία σκηνοθέτρια που μοιράζεται απόλυτα την ίδια αισθητική και μιλάει την ίδια καλλιτεχνική γλώσσα, η Έφη Γούση.

Το οπτικό αποτέλεσμα «ολοκληρώνει μία εικόνα ζωντανού παραμυθιού μέσα σε ένα σουρεαλιστικό πλαίσιο φυσικής και μεταφυσικής αναζήτησης», αναλύει η Σίλια Κατραλή.

Ένα αίνιγμα, μία παρομοίωση για την ανθρώπινη ψυχή που ακουμπά τις προσωπικές χορδές ενός ρομαντικού αλλού, πέρα από το χρόνο.

Στους σταθερούς συνεργάτες της στράφηκε και για τη δημιουργία του τραγουδιού, καθώς τους στίχους της Σίλιας Κατραλή μελοποίησε ο Νικόλας Αδέσποτος και τους ενορχήστρωσε ο Βαγγέλης Καραπέτρος.

Το «Μια Εδέμ Με Χαμηλό Ενοίκιο» αποτελεί ιδανική πρόγευση για το νέο άλμπουμ της και τα υπόλοιπα τραγούδια του που θα παρουσιαστούν διαδοχικά μέσα στο 2022.

Το νέο τραγούδι της Σίλια Κατραλή κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Walnut Entertainment.

ΠΗΓΗ