Νέα διάκριση για το απόλυτο pop icon.

Η Τάμτα, το απόλυτο pop icon, εμφανίστηκε στα billboards της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify για τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως, επιλέγει κάθε μήνα μια Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα για την παγκόσμια καμπάνια του «EQUAL» μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Η καμπάνια αυτή έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία, με την Τάμτα να είναι η πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στη σημαντική αυτή ενέργειας για τον μήνα Νοέμβριο.

Η πάντα πρωτοπόρος και opinion leader Τάμτα, μια γυναίκα πολύ μεγάλη επιρροή στην pop μουσική, η οποία έχει αφήσει το δικό της στίγμα τόσο στο ελληνικό πεντάγραμμο μέσα από τα τραγούδια της, όσο και στον τομέα της γυναικείας ενδυνάμωσης μέσα από την ίδια την πορεία της ζωής της.

Ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια «EQUAL» του Spotify, η Τάμτα εμφανίστηκε στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης.

Η Τάμτα κοσμεί επίσης το εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», στην οποία συναντάμε το αγγλόφωνο single της «Hold On». Το ίδιο τραγούδι συμπεριλαμβάνεται και στη διεθνή λίστα «EQUAL Global» που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Τα νέα για την Τάμτα ωστόσο δεν σταματούν εδώ.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company το ολοκαίνουργιο single της με τίτλο «N.E.R.O.», σε συνεργασία με τον παραγωγό IAMSTRONG, ενώ μέσα στον Δεκέμβριο θα απολαύσουμε ακόμα ένα ολοκαίνουργιο single από την Τάμτα, αυτή τη φορά με αγγλόφωνο στίχο.ΠΗΓΗ