Η Τάνια Μπρεάζου επιστρέφει με ένα αγγλόφωνο τραγούδι.

Η Τάνια Μπρεάζου βάζει το ρυθμό της στο φετινό καλοκαίρι μέσα από το νέο της single και music video με τίτλο «Lovestab».

Το «Lovestab» είναι ένα δυνατό pop anthem, σε μουσική των Arcade και Michael Tsaousopoulos και σε αγγλικούς στίχους των Arcade, της ταλαντούχας ομάδας με βασικά μέλη τους Παύλο Μανώλη των Playmen, Diveno, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο.

Οι Arcade έχουν επιμεληθεί επίσης τη μίξη και το master της ηχογράφησης. Την παραγωγή επέβλεψε ο Γιάννης Δόξας.

Το νέο single της Τάνιας Μπρεάζου μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα σύγχρονο, πολύχρωμο και δυναμικό music video, που σκηνοθέτησε ο καταξιωμένος χορογράφος και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος.

Το «Lovestab» κυκλοφορεί σχεδόν ένα χρόνο μετά το τελευταίο τραγούδι της Τάνιας Μπρεάζου, με τίτλο «Ακατάλληλες Σκηνές», ένα up-tempo single, γεμάτο δυναμισμό και ερωτισμό.

Αποτελώντας  μία τάχιστα ανερχόμενη παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή, η Τάνια Μπρεάζου έχει κλέψει από την αρχή τις εντυπώσεις τόσο με τα τραγούδια της όσο και με τα live της.

Αυτή την περίοδο μαγεύει το κοινό της Θεσσαλονίκης, με τις εμφανίσεις της στο «Πύλη Α», δίπλα στον Σάκη Ρουβά και στην Έλλη Κοκκίνου.

Το «Lovestab» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ