«Και φαντάζομαι πως θα ‘ναι οι ακατάλληλες σκηνές μαζί σου…», τραγουδά η Τάνια Μπρεάζου.

Η Τάνια Μπρεάζου, ένα μοναδικό ταλέντο με υπέροχη φωνή και σκηνική παρουσία, παρουσιάζει ένα νέο single με τίτλο «Ακατάλληλες Σκηνές».

Αποτελώντας τη νέα δύναμη στην ελληνική μουσική σκηνή, η Τάνια Μπρεάζου έχει κλέψει εξαρχής τις εντυπώσεις τόσο με τα singles της όσο και με τις live εμφανίσεις της, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε νικήτρια του τηλεοπτικού show «Your Face Sounds Familiar All Star».

Στις «Ακατάλληλες Σκηνές», η Τάνια Μπρεάζου μας παρασύρει με ένα up-tempo single, γεμάτο δυναμισμό και ερωτισμό.

Τη σύνθεση και τους στίχους υπογράφει ο Σπύρος Καίσαρης. Το music production έγινε από τους Ερμή Γεραγιδη και τον Νίκο Δρογωση, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το «Ακατάλληλες Σκηνές», που μπαίνει αμέσως στη λίστα των επιτυχιών του φετινού καλοκαιριού, συνοδεύεται από ένα εξίσου εκρηκτικό music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

«Και φαντάζομαι πως θα ‘ναι οι ακατάλληλες σκηνές μαζί σου, θα ‘μαι όπως σκέφτεσαι μες στη σιωπή σου, πάνω στο κορμί σου θα ενωθούνε δύο φωτιές… Μωρό μου ξέρεις, δεν θα ‘μαι άλλο πια καλή μαζί σου, είμαι από εκείνες που ‘χεις στη ζωή σου, που όσο και να θέλεις να απορρίψεις δεν μπορείς…», τραγουδά η Τάνια Μπρεάζου.

Το «Ακατάλληλες Σκηνές» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ