Ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι από την Τάνια Μπρεάζου.

Η Τάνια Μπρεάζου μας ταξιδεύει στους «Ουρανούς» με το νέο της single και music video.

Το «Ουρανούς» είναι ένα δυναμικό και σύγχρονο τραγούδι, με τη μοναδική ερμηνεία της Τάνιας Μπρεάζου, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, τόσο μέσα από τα social media όσο και από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.

Τη μουσική και τους στίχους του «Ουρανούς» έχει γράψει μία δυναμική ομάδα που αποτελείται από την Daphne Lawrence, τον Apostolis Vido και τον Issy Beats.

Διαφήμιση

«Δώσε μου ψυχή, να ‘ρθω πίσω σε σένα / Δώσε μου φωτιά, να καίγομαι για σένα / Δώς μου το νερό της άρνης να ξεχάσω / Για να ‘ρθω να σε βρω, για να ‘ρθω να σε βρω, για να ‘ρθω να σε βρω»

Το single, με το οποίο η Τάνια Μπρεάζου κερδίζει για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ατμοσφαιρικό video σε σκηνοθεσία του Petrou Nikolidai.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Τάνια Μπρεάζου συνεχίζει να μαγεύει και επί σκηνής, μέσα από τις εμφανίσεις της δίπλα στις MEΛΙSSES, τη Δέσποινα Βανδή και τους KINGS στο «Έναστρον», που θα ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Οι εμφανίσεις της Τάνιας Μπρεάζου στη σκηνή συνδυάζουν την κρυστάλλινη φωνή της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.

Το «Ουρανούς» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ