Η Barbara Argyrou αποτελεί τη νέα πολλά υποσχόμενη δύναμη της pop στην Ελλάδα.

Το ντεμπούτο single της 18χρονης Barbara Argyrou είναι 100% «INSANE» και αυτό αποδεικνύεται στο επίσημο music video του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε.

Η hot εκπρόσωπος της Gen Z παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες το διεθνών προδιαγραφών τραγούδι «INSANE», το οποίο κατάφερε να εμφανίζεται σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παγκόσμιες λίστες στο Spotify, και μάλιστα σε δύσκολες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, η Νορβηγία, η Αυστρία.

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή της ίδιας της Barbara Argyrou σε συνεργασία με τους ARCADE, και κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Οι εκπλήξεις όμως για τη νέα σταρ της εγχώριας αγγλόφωνης pop δε σταματούν εδώ.

Μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube το music video του τραγουδιού με καθηλωτικές «INSANE» εικόνες, οι οποίες σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά visual effects και την εκφραστικότητα της Barbara Argyrou συντελούν σε ένα άρτιο αισθητικά οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα του video clip πραγματοποιήθηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και διήρκησαν μια ολόκληρη μέρα.

Μπορεί η Barbara Argyrou να αποτελεί όπως όλα δείχνουν τη νέα πολλά υποσχόμενη δύναμη της pop στην Ελλάδα, η ίδια όμως δεν επαναπαύεται λεπτό, καθώς βρίσκεται στο στούντιο προετοιμάζοντας εντατικά τις επόμενες κυκλοφορίες της.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ