Η Amanda Tenfjord διηγείται στο νέο άλμπουμ της την ιστορία μιας μακροχρόνιας σχέσης που έφτασε στο τέλος της.

Η Amanda Tenfjord κυκλοφορεί ψηφιακά το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της με τίτλο «In Hindsight».

Μέσα από δεκατρία τραγούδια, η Amanda Tenfjord – κατά κόσμον Αμάντα Γεωργιάδη – αναβιώνει προσωπικές στιγμές και διηγείται την ιστορία μιας μακροχρόνιας σχέσης που έφτασε στο τέλος της, εκφράζοντας συναισθήματα που είναι δύσκολο να ειπωθούν με λόγια.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη δισκογραφική πρόταση για την οποία η Amanda Tenfjord δούλευε για περισσότερο από δύο χρόνια, παλεύοντας με τα δάκρυα, τις αναμνήσεις και τα πολύπλοκα συναισθήματα που της προκάλεσε ο χωρισμός της.

Στο άλμπουμ «In Hindsight» περίοπτη θέση έχει το «Die Together», το τραγούδι με το οποίο η Amanda Tenfjord εκπροσώπησε τη χώρα μας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και κέρδισε την 8η θέση, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της Ελλάδας στη διοργάνωση την τελευταία δεκαετία.

Το «In Hindsight» περιέχει επίσης το αγαπημένο του ελληνικού κοινού τραγούδι «ΑΜΑΝ» για το οποίο η Amanda Tenfjord συνεργάστηκε με την Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Evangelia, και η συγκινητική μπαλάντα «I’ll Stay».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Amanda συμμετείχε ως opening act στη μεγάλη συναυλία των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο.

Η Amanda Tenfjord θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα την πρώτη συναυλία της ως solo act το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στο «Piraeus Club Academy», στο πλαίσιο της προώθησης του νέου άλμπουμ της «In Hindsight».

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify:

ΠΗΓΗ