Ένα φιλόδοξο κινηματογραφικό εγχείρημα ανακοίνωσε η Cher.

Η Cher γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της στις 20 Μαΐου, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έχει πολύ ευχάριστη διάθεση.

Με ανάρτησή της στο Twitter ανακοίνωσε ότι η Universal ετοιμάζει μια ταινία για τη ζωή της με παραγωγούς την Judy Craymer και τον Gary Goetzman.

Όπως επισημαίνει η τραγουδίστρια και ηθοποιός, η Craymer και ο Goetzman ήταν παραγωγοί της ταινίας «Mamma Mia!» (2008) και της συνέχειάς της, «Mamma Mia! Here We Go Again» (2018), στην οποία η Cher είχε εξέχοντα ρόλο.

Όπως σημειώνει η Cher το σενάριο θα γράψει ο Eric Roth, ο οποίος έχει συνυπογράψει τα σενάρια των ταινιών «Forrest Gump» και «A Star Is Born».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Deadline», οι λεπτομέρειες της βιογραφικής ταινίας δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, ωστόσο δεν θα είναι όπως το μιούζικαλ «Mamma Mia!». Πιθανότερο είναι να θυμίζει περισσότερο το «Bohemian Rhapsody».

Οι παραγωγοί Judy Craymer και Gary Goetzman επιβεβαίωσαν την είδηση μιλώντας στο «Deadline».

«Ο Gary και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τη Cher και αυτή τη φορά φέρνουμε την εντυπωσιακή και πραγματική οδύσσεια της ζωής της στη μεγάλη οθόνη. Κανείς δεν μπορεί παρά να προσελκύεται και να εμπνέεται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Cher, από τη ζωή, το σθένος, τη μοναδική εξυπνάδα, τη ζεστασιά και το όραμα», δήλωσε η Craymer.

«Η απαράμιλλη επιτυχία της στα μιούζικαλ και την τηλεόραση ενέπνευσε γενιές. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που θα αφηγηθούμε την ιστορία της στο κινηματογραφόφιλο κοινό», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 ΠΗΓΗ