Το νέο τραγούδι της Demy κυκλοφορεί.

Η Demy επιστρέφει δυναμικά με νέο single και ανάβει την πιο δυνατή «Φλόγα».

Τη «Φλόγα» είναι ένα μοντέρνο pop anthem που αποκτά χαρακτήρα από την ιδιαίτερη ερμηνεία της Demy.

Η μουσική και οι στίχους του «Φλόγα» είναι μία δημιουργία του Apon και η παραγωγή του τραγουδιού έχει την υπογραφή του Iamstrong.

Διαφήμιση

Η Demy ενώνει για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις της με τον Apon μετά τη συνεργασία τους στο single «Αδιέξοδο» το 2020, στο οποίο συμμετείχε επίσης ο Oge.

Με τη «Φλόγα» η Demy, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, αναμένεται να δώσει συνέχεια στις προσωπικές επιτυχίες της.

«Όσο κι αν έψαξα κανείς / Στα πέραντα της γης / Δεν με έκανε να αισθανθώ / Φλόγα, φλόγα / Πέρασε η ώρα μην μου πεις / Τη νύχτα μην χαθείς / Αγάπη μου σε θέλω εδώ / Μην φύγεις ακόμα», τραγουδά η Demy.

Το «Φλόγα» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί η Demy για τη φετινή χρονιά και παίρνει τη σκυτάλη από το «Φήμες Λένε» του περασμένου φθινοπώρου.

Το νέο single της Demy κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα το «Φλόγα» θα ντυθεί με εικόνα με το δικό του music video.

Δείτε τους στίχους του «Φλόγα» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ