Το δισκογραφικό ντεμπούτο της Klavdia σε ελληνική έκδοση.

Η Klavdia παρουσιάζει το πρώτο της single «Lonely Heart» με ελληνικούς στίχους και μας μαγεύει για ακόμα μία φορά.

Το «Εδώ Γυρνάω» κερδίζει τις εντυπώσεις, με τον φρέσκο ήχο του και την αιθέρια φωνή της 20χρονης ταλαντούχας και ξεχωριστής ερμηνεύτριας.

Κάνοντας το δισκογραφικό ντεμπούτο της, πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες, η Klavdia γοήτευσε με το «Lonely Heart», ένα ethnic pop dance κομμάτι, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο views στο YouTube και ανέβηκε στο No. 1 του chart Discovery του Shazam για την Ελλάδα.

Τώρα, η Klavdia παρουσιάζει το επιτυχημένο single της με ελληνικούς στίχους και δηλώνει… «Εδώ Γυρνάω».

Τη μουσική του τραγουδιού, που συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό visualizer, έγραψαν η δημιουργική ομάδα των Arcade, που έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες και ο Παντελής Λουπασάκης (Pade) και τους στίχους οι Arcade.

Αν και μόλις 20 ετών, η Klavdia έχει ήδη ξεδιπλώσει το μεγάλο ερμηνευτικό ταλέντο της.

Η Klavdia (Κλαυδία Παπαδοπούλου) συστήθηκε μέσα από το «The Voice of Greece», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό με κάθε ερμηνεία της.

Τα επόμενα χρόνια συνέχισε live εμφανίσεις. Μεταξύ άλλων, έχει εμφανιστεί δίπλα στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο, στο «Summer Nostos Festival» με τον good job nicky, καθώς και στα φετινά Mad Video Music Awards μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Το «Εδώ Γυρνάω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Arcade Music και την Panik Records.

ΠΗΓΗ