Η Marseaux έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα.

Η χαρισματική Marseaux, μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκπροσώπους της pop στην Ελλάδα, εντάσσεται στο δυναμικό της Minos EMI, a Universal Music Company και μας κερνάει «Βότκα Βύσσινο» μέσα από το επερχόμενο single της.

Πότε ηθοποιός, πότε χορεύτρια και πότε τραγουδίστρια, η Marseaux βρήκε την πραγματική της κλίση, που δεν ήταν άλλη από αυτή της pop star, όταν προσχώρησε στο σχήμα των WNCfam (Wednesday Night Cypher).

Αποτελώντας τη μοναδική κοπέλα του συγκροτήματος, δεν άργησε να ξεχωρίσει, χάρη στο πηγαίο ταλέντο της, τις εντυπωσιακές φωνητικές της ερμηνείες, την άνεσή της επάνω στην σκηνή και φυσικά την αβίαστη ακτινοβολία της.

Ο πυρήνας οπαδών που δημιουργήθηκε, αποτελούμενος κατά μεγάλο μέρος από νεαρά κορίτσια, τις «chicas» όπως η ίδια τις αποκαλεί, την ακολουθεί πιστά σε συναυλίες και social media, γεγονός που αντανακλάται στο θόρυβο που δημιουργεί κάθε νέα κυκλοφορία της, είτε σόλο είτε ως συμμετέχουσα στο μουσικό συγκρότημα της καρδιάς της.

Η συνεργασία και στενή φιλία (σχέση μπαμπά – κόρης όπως συχνά λένε και οι ίδιοι) με το πολύπλευρο ταλέντο του παραγωγού, ερμηνευτή και ιδρυτή του κινήματος CKND, τον Solmeister, δεν άργησε να αποδώσει καρπούς, γεννώντας το εξαιρετικό σόλο ντεμπούτο της με τίτλο «κόρη.», που κυκλοφόρησε το 2019, στο οποίο συμμετέχουν αμφότεροι, όπως και άλλα μέλη του WNCfam.

Σημειώνοντας εκατομμύρια προβολές, το «κόρη.» χρωστάει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του και στο εντυπωσιακό video για το τραγούδι «Μου Λείπεις…», στο οποίο συμμετέχει το καλλιτεχνικό έτερον ήμισυ της Marseaux και επίσης μέλος του WNCfam, dPans.

Με νωπές τις μνήμες από την ηχηρή επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή της στο τραγούδι «Deja Vu» της διαχρονικής pop star Έλενας Παπαρίζου, με το οποίο μάλιστα πραγματοποίησαν και κοινή εμφάνιση στα MAD VMA του 2020, η Marseaux έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα.

Το καλοκαίρι του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο πλήρες προσωπικό άλμπουμ της, με τους οπαδούς της να το αναμένουν με ανυπομονησία και το ίδιο το fam να προετοιμάζει με τα λεγόμενά του για κάτι δυσθεώρητα μεγαλειώδες.

Το πρώτο single από το άλμπουμ φέρει τον δροσιστικό τίτλο «Βότκα Βύσσινο» και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming την Παρασκευή 7 Μαΐου, ενώ το music video του τραγουδιού θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 12 Μαΐου στο κανάλι των WNC στο YouTube και αναμένεται να εντυπωσιάσει και να συζητηθεί.

Αν θέλετε να ακούσετε πρώτοι το «Βότκα Βύσσινο» την ημέρα της κυκλοφορίας του, μπορείτε να κάνετε pre-save το τραγούδι στο Spotify εδώ.

ΠΗΓΗ