Οπτικά εφέ που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision θα παρουσιάσει η ελληνική συμμετοχή.

Η Stefania έδωσε μία πρόγευση από το μυστικό όπλο που έχει στην φαρέτρα της για τη συμμετοχή της στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας επέστρεψε στη σκηνή του «Rotterdam Ahoy» την Πέμπτη 13 Μαΐου για να πραγματοποιήσει την δεύτερη τεχνική πρόβα του «Last Dance» ενόψει του μεγάλου πανευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Όπως είδαμε στις φωτογραφίες και τα πλάνα από την πρώτη πρόβα, η Stefania εμφανίζεται στο stage της Eurovision με μία λαμπερή ολόσωμη φόρμα σε μοβ χρώμα, φορώντας ασορτί γάντια και μπότες, ενώ πλαισιώνεται από τέσσερις άνδρες χορευτές.

Η ελληνική αντιπροσωπεία αποκάλυψε ότι για την εμφάνιση της Stefania θα χρησιμοποιηθούν ειδικά οπτικά εφέ που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision.

Μέσα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους διοργανωτές από τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Ελλάδας, αποκαλύπτεται ότι η εμφάνιση της Stefania θα εκμεταλλευθεί στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία του green screen.

Το green screen δεν θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να αντικαταστήσει το φόντο. Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα από τη δεύτερη πρόβα, με ειδική ολόσωμη στολή εμφανίζονται και οι τέσσερις χορευτές που πλαισιώνουν τη Stefania καθώς τραγουδά το «Last Dance».

«Η σκηνική παρουσίαση καταγράφει το ταξίδι που μπορούμε όλοι να κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε τη φαντασία μας», περιγράφουν οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής.

«Η Stafania μερικές φορές κάνει ένα επίγειο ταξίδι ή επιπλέει και μετακινείται σε ένα αστικό τοπίο, όπου ο ρυθμός της ζωής διαμορφώνει τις σχέσεις των ανθρώπων ως απρόσωπες. Ο ενθουσιασμός της την φέρνει σε έναν “τελευταίο χορό”, γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή», εξηγούν.

Η Stefania θα λάβει μέρος στον Δεύτερο Ημιτελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας, η Stefania συνέχισε την άνοδό της στα προγνωστικά, με τα γραφεία στοιχημάτων να προβλέπουν ότι η Ελλάδα θα τερματίσει στο Top 10 του Μεγάλου Τελικού της Eurovision.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ