Η δισκογραφική συνύπαρξη του Papercut και του Νίκου Μωραΐτη με τη Δήμητρα Γαλάνη αποκτά ανανεωμένο αέρα.

Το work-in-project του Papercut και του Νίκου Μωραΐτη παρουσιάζει το νέο mix του αγαπημένου καλοκαιρινού τραγουδιού «Και T’ Άλλο Καλοκαίρι» με την ερμηνεία της Δήμητρας Γαλάνη.

Την ανανεωμένη έκδοση του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο μετρ του είδους Κώστας Καλημέρης.

Η Δήμητρα Γαλάνη, τραγουδίστρια των αισθημάτων μας, τραγουδά για το καλοκαίρι της μνήμης, της φαντασίας και του μέλλοντός μας.

«Η μόνη μου ευχή μες στη ζωή και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει, μαζί να μας βρει. Η μόνη μου ευχή απ’ την ψυχή στο πρώτο πεφταστέρι μαζί να μας βρει… Μαζί να μας βρει…»

O Papercut αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παραγωγούς και συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα και έχει κερδίσει και πολλούς θαυμαστές στη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή, χάρη στις πολλαπλές συμμετοχές του σε best-selling συλλογές, όπως διάφορες εκδόσεις του γαλλικού «Buddha Bar».

Ο Νίκος Μωραΐτης είναι ο μόνος στιχουργός της γενιάς του που έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους μεγάλους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού. Έχει γράψει πάνω εκατοντάδες στίχους τραγουδιών για σημαντικές φωνές ενώ τραγούδια του κυκλοφορούν διασκευασμένα στο εξωτερικό.

Οι δύο δημιουργοί συνεχίζουν να γράφουν μαζί την κοινή τους δισκογραφική δουλειά. Έναν κύκλο τραγουδιών αστικού τοπίου και ονειρικής ανάμνησης, εισάγοντας το brand new retro στην ελληνική δισκογραφία.

Nέο υλικό περιμένουμε το φθινόπωρο, ενώ ο επερχόμενος δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ