Η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Δημήτρης Μπάκουλης μας μεταφέρουν το κλίμα της εποχής από τις «Άγριες Μέλισσες».

Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 να αποχαιρέτησαν προσωρινά τους τηλεθεατές, τα τραγούδια της σειράς όμως συνεχίζουν να εκπλήσσουν και να συζητιούνται.

Το «S.O.S.» είναι το τραγούδι που όλο αυτόν τον καιρό συνοδεύει από το ραδιόφωνο την καθημερινότητα στο τηλεοπτικό Διαφάνι και στο «καφενείο της Βιολέτας».

Έχοντας αγαπηθεί από τους θαυμαστές της σειράς, οι οποίοι το αναζητούσαν εναγωνίως, το «S.O.S.» κυκλοφορεί τώρα από την Panik Oxygen σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Τη μουσική του «S.O.S.» υπογράφει ο δημιουργός όλων των τραγουδιών της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Alex Sid, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη μόνιμη συνεργάτιδά του Ουρανία Πατέλλη.

Το «S.O.S.» ερμηνεύουν δυο σημαντικές φωνές την νέας γενιάς.

Η Ευτυχία Μητρίτσα και ο Δημήτρης Μπάκουλης μας μεταφέρουν το κλίμα της εποχής, σε συνδυασμό με την νοσταλγική μελωδία και ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Σιδηρόπουλου και τους πρωτότυπους στίχους της Ουρανίας Πατέλλη.

«Έλα, έλα θα έχω για σένα τα φώτα ανοιχτά / Κι η τσιμινιέρα σφυρίγματα δυο θα απαντά μετά / Θα ‘ρθω κι όταν θα έρθω να ράψεις φουστάνι λευκό / Άγκυρα ρίξε, τα χείλη μας σμίξε, να πιω φιλί γλυκό / Τόσο γλυκό…»

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ