Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε στο μουσικό επίκεντρο τις σχέσεις των ανθρώπων με τη νέα του μεγάλη επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ», που έγινε no1 YouTube trend σε λιγότερο από 48 ώρες και μετρά εκατομμύρια views!

Η εξομολογητική μπαλάντα με το αισιόδοξο μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, έγινε viral από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της, πριν από δύο εβδομάδες, αγγίζοντας τις καρδιές του κοινού και συνεχίζοντας το προσωπικό σερί των μεγάλων επιτυχιών του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σε λιγότερες από 48 ώρες, το «Θα ‘Μαι Εδώ» ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο YouTube views και ανέβηκε στο no1 των τάσεων, θέση στην οποία παρέμεινε επί σειρά ημερών, ενώ αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των trends και μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Τη μουσική του «Θα ‘Μαι Εδώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ τη μικρού μήκους ταινία που το συνοδεύει σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.ΠΗΓΗ