Εύκολα αποδεικνύονται τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τη νέα του κυκλοφορία με τίτλο «Δύσκολα Τα Πράγματα»!

Ο καλύτερος pop τραγουδιστής της γενιάς του συναντά τα αγαπημένα του ‘80s και τους χαρακτηριστικούς, πασίγνωστους ήχους της εποχής εκείνης, που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παρουσιάζει το δυναμικό και συναρπαστικό τραγούδι «Δύσκολα Τα Πράγματα», σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος.

Μετά το πασίγνωστο πια «Billy Bam Bam», το οποίο έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύσει για άλλη μια φορά το συγκρότημα του, τους αγαπημένους ONE.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE επιστρέφουν τώρα με το adult pop τραγούδι «Δύσκολα Τα Πράγματα», τίτλος επίκαιρος που ταιριάζει απόλυτα στις μέρες μας και που σίγουρα θα τραγουδηθεί πολύ και θα γίνει σλόγκαν.

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρoυ και των ONE θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από τη Minos EMI / Universal αυτή την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου.

Το music video για το «Δύσκολα Τα Πράγματα» έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος και το απολαυστικό αποτέλεσμα θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Ως τότε μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα.

 ΠΗΓΗ