Μία απονομή για τα πολυπλατινένια, πλατινένια και χρυσά τραγούδια του συγκροτήματος.

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη επιτυχίες, χαρά και συγκίνηση, οι ΜΕΛΙSSES και η Panik Records γιόρτασαν τα πολυπλατινένια, πλατινένια και χρυσά τραγούδια τους, στο «Έναστρον», το νέο μουσικό σπίτι του συγκροτήματος.

Την πολλαπλή απονομή παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα.

Το No. 1 συγκρότημα της χώρας, ο πολυτάλαντος frontman  Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαιτσας, παρέλαβε από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους, τραγουδιών που αγαπήθηκαν από το  κοινό και θεωρούνται διαχρονικά, κατέκτησαν το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και έχουν αθροιστικά πάνω από μισό δισεκατομμύριο views στο YouTube και 100.000.000 streams.

Οι ΜΕΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας μετρούν 13 τετραπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, καθώς και 2 χρυσά albums.

Συγκεκριμένα, οι ΜΕΛΙSSES βραβεύτηκαν για το τέσσερις φορές πλατινένιο «Viktoria», τα πλατινένια «Μισή Καρδιά», «Το Κύμα», «Είμαι Αλλού» και «Γιατί» και τα χρυσά «Το Κρυφτό», «Πού Είναι Η Αγάπη», «Για Μένα Βράδιασε», «Σαΐτες» και «Όλα Τελειώσαν».

Επίσης, ο Χρήστος Μάστορας βραβεύτηκε για τα σόλο τραγούδια του, τα πλατινένια «Δεν Έχω Ιδέα» και «Αν» και το χρυσό «Ένα Λεπτό», το ντουέτο του με τον Δημήτρη Μπάση.

Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, αναφέρθηκε στην αγαστή και άψογη συνεργασία της εταιρείας με τις ΜΕΛΙSSES, που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια.

Όπως πρόσθεσε, η συνεχής και συστηματική δουλειά τους έφερε στην κορυφή και αποτελούν το καλύτερο συγκρότημα της τελευταίας εικοσαετίες, ενώ δεσμεύτηκε πως η Panik και οι ΜΕΛΙSSES θα συνεχίσουν να χαρίζουν μεγάλες επιτυχίες.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Χρήστος Μάστορας μίλησε με λόγια βγαλμένα από την καρδιά.

Απευθυνόμενος προς όλους, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με τη δική μας τόλμη να σπάμε τα δεσμά του εύκολου και του συνηθισμένου και του άνετου και τη δική σας αφοσίωση να ακολουθείτε αλλά και να οδηγείτε, φτάσαμε εδώ… Όχι στα ασημένια, αλλά στα πλατινένια και χρυσά ταξίδια που κάνουμε παρέα».

Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Έναστρον», όπου οι ΜΕΛΙSSES εμφανίζονται αυτή τη σεζόν με τεράστια επιτυχία, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες του γκρουπ.

ΜΕΛΙSSES

Σημαντική στιγμή της βραδιάς όταν διευθυντές και παραγωγοί από τα μεγάλα ραδιόφωνα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ανέβηκαν στη σκηνή και παρέλαβαν πλακέτες για τη στήριξή τους στις επιτυχίες των ΜΕΛΙSSES και της Panik Records.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις ΜΕΛΙSSES, η ομάδα  της Panik Records, άνθρωποι από όλο τον χώρο των ΜΜΕ, φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, καθώς και δεκάδες θαυμαστές του συγκροτήματος.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν και μουσικά τους πάντες για την αγάπη και την παρουσία τους, οι ΜΕΛΙSSES έκλεισαν τη βραδιά με ένα live – έκπληξη, γεμάτο με τις επιτυχίες τους και την αστείρευτη ενέργειά τους.

Μάλιστα, ιδιαίτερα συναισθηματική ήταν η στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας κατέβηκε από τη σκηνή και, αφού διέσχισε τον χώρο τραγουδώντας με τον κόσμο, κάθισε δίπλα στους γονείς του και τραγούδησε μαζί με τη μητέρα του «Το Κύμα», με τον πατέρα του να μην καταφέρνει να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ