Ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε στο «Posidonio» με ανανεωμένο καλλιτεχνικό σχήμα.

Ο Πάνος Κιάμος επέστρεψε στη σκηνή και σφράγισε τις νύχτες μας.

Το ανανεωμένο «Posidonio» άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή 20 Μαΐου και υποδέχθηκε το κοινό, χαρίζοντας όχι μόνο μία ξεχωριστή και sold out βραδιά, αλλά και ένα μοναδικό διήμερο.

Ο καταξιωμένος και απόλυτα επιτυχημένος Πάνος Κιάμος ξεσήκωσε τους πιστούς θαυμαστές του όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει, ερμηνεύοντας τις ατέλειωτες επιτυχίες του και έδωσε μία γεύση από τις καλοκαιρινές νύχτες που θα ακολουθήσουν. Κάθε του τραγούδι και ένα ασταμάτητο χειροκρότημα.

Ο Πάνος Κιάμος αποτελεί τον κορυφαία προορισμό διασκέδασης, με το κοινό να τον στηρίζει σταθερά και δυνατά και εκείνος να το ανταποδίδει, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα με νεότερα και παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια.

Μεταξύ αυτών και το νέο single του «Θα Με Ζητάς (Θα Απουσιάζω)», ένα δικό του τραγούδι από το 2000 που επέστρεψε για να δικαιώσει τον κόσμο που εν τω μεταξύ το έχει αγαπήσει παράφορα.

Σε ρόλο special guest ο performer Τόνι Σφήνος, ο οποίος εντυπωσίασε με το live show του αιωρούμενος επί σκηνής. Τραγούδια και χρώματα μιας άλλης εποχής που πάντα αγαπάμε να ακούμε.

Ο τάχιστα ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας συμπλήρωσε το πρόγραμμα με τη δική του ενέργεια και με ένα ρεπερτόριο που όλοι τραγούδησαν «Δυνατά».

Την ξεχωριστή πινελιά τους έβαλαν η Βένια Καραγιαννίδου, καθώς και η Alex Mandi και η Ειρήνη Μιχαήλ. Στα decks ο Dj Pitsi.

Ο Πάνος Κιάμος και κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει τον ρυθμό και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio».

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ