Ένας ύμνος στην αγάπη.

Το «Γεμάτος Με Το Τίποτα» είναι ένα ντουέτο με ανοιξιάτικη διάθεση που ερμηνεύουν ο Λεωνίδας Μαριδάκης και ο Σταύρος Σιόλας.

Πρόκειται για ένα ρυθμικό, ερωτικό τραγούδι στο οποίο η παράδοση συναντά το έντεχνο με μια διάθεση εξωστρέφειας και γιορτής. Ο ξεχωριστός τρόπος που συνδυάζονται οι δύο φωνές δημιουργεί ένα φρέσκο άκουσμα και δίνει μια ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα στο τραγούδι.

Το «Γεμάτος Με Το Τίποτα» είναι ένας ύμνος στην αγάπη. Μιλάει για έναν έρωτα τόσο δυνατό που το άγγιγμα του μπορεί να κάνει ακόμα και έναν αμαρτωλό να αγιάσει, να γιατρέψει τη μεγαλύτερη μοναξιά.

Η μουσική ανήκει στον Λεωνίδα Μαριδάκη ενώ τους στίχους υπογράφει ο Δημήτρης Λέντζος.

Οι στίχοι είναι απόλυτα ταιριαστοί με το ευφάνταστο μουσικό βίντεο, που συνοδεύει το τραγούδι και υπογράφει ο μετρ του είδους Βαγγέλης Καλαϊτζής.

Εκεί βλέπουμε τους δύο καλλιτέχνες, που ερμηνεύουν το τραγούδι, να ξεκινάνε ένα ταξίδι στην κατάφυτη ενδοχώρα ενός όμορφου τόπου ακολουθώντας τη φαντασίωση μιας μυστηριώδους νεαρής κοπέλας που ζει σε ένα δεντρόσπιτο πλάι στα ρυάκια και τις καλαμιές.

Το βίντεο έχει γυριστεί στην Κρήτη, σε ορεινή τοποθεσία του νομού Χανίων.

Το τραγούδι «Γεμάτος Με Το Τίποτα» θα περιέχεται στο τέταρτο άλμπουμ του Λεωνίδα Μαριδάκη, με τίτλο «Δίδυμα Σαν Σκουλαρίκια», που θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο το προσεχές διάστημα και στο οποίο τους στίχους υπογράφει ο Δημήτρης Λέντζος.

Στο άλμπουμ που κύριος ερμηνευτής είναι ο Λεωνίδας Μαριδάκης, συμμετέχουν ο Σταύρος Σιόλας, η Μάρθα Φριντζήλα και η Βίκυ Καρατζόγλου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ