Η Μάρθα Φρίντζηλα και ο Δημήτρης Μυστακίδης μοιράζονται τη σκηνή.

Η Μάρθα Φρίντζηλα και ο Δημήτρης Μυστακίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, αλλά τόσο ταιριαστοί! Δύο καλλιτέχνες που οι πορείες τους συναντήθηκαν πολλές φορές. Δύο φίλοι που αλληλοσυμπληρώνονται επί σκηνής.

Η Μάρθα Φρίντζηλα με σημαία την ομορφιά, την ποίηση, την τρέλα του έρωτα. Ο Δημήτρης Μυστακίδης με γνώμονα την κοινωνία, τις καθημερινές ιστορίες συλλογικής και ατομικής τρέλας, αλλά και το γλέντι, την παρέα, την εκτόνωση. Κοινή τους βάση το χιούμορ και το μεράκι σε ό,τι κάνουν.

Διαφήμιση

Η Μάρθα Φρίντζηλα και ο Δημήτρης Μυστακίδης μοιράζονται τη σκηνή την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Faliro Summer Theater στην Αθήνα και την Πέμπτη 20 Ιουλίου στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη.

Η Μάρθα Φρίντζηλα με το Kubara Project, το σίκουελ της σειράς «Kubara Project – the magical mystery tour», με τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και τραγούδια αγαπημένα και πειραγμένα.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης με τα τραγούδια του νέου του δίσκου, με ρεμπέτικα και ό, τι τον σημάδεψε ως σήμερα. Μαζί, σε τραγούδια που γουστάρουν και αγαπούν.

Οι Δημήτρης Μυστακίδης & Band είναι οι:

Νεκταρήλια Τσομπάνογλου (τραγούδι), Μιχάλης Ατσάλης (κιθάρες, μπουζούκι, τραγούδι), Γιώργος Μακρής (γκάιντα, τσαμπούνα, καβάλ), Πέτρος Λαμπρίδης (κοντραμπάσο)
Πρόδρομος Μυστακίδης (τύμπανα), Μάκης Πελοπίδας (ηχοληψία) και Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρες, λαούτο, τζουρά, τραγούδι).

Οι Μαρθα Φριντζηλα – Kubara Project είναι οι:

Αντώνης Μαράτος (κοντραμπάσο), Βασίλης Μαντζούκης (τύμπανα), Τάκης Φαραζής (πιάνο), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Φώτης Σιώτας (βιολί, τραγούδι), Γιάννης Παξεβάνης (ηχοληψία) και Μάρθα Φριντζήλα (τραγούδι).

Μάρθα Φρίντζηλα – Δημήτρης Μυστακίδης

Τετάρτη 12 Ιουλίου
Faliro Summer Theater – Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21:30

Πέμπτη 20 Ιουλίου
Θέατρο Κήπου – Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων

Περιορισμένη προπώληση: 13 ευρώ
Υπόλοιπη Προπώληση & Ταμείο 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης

Διαφήμιση

– Ηλεκτρονικά: viva.gr
– Τηλεφωνικά: 11876
– Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

ΠΗΓΗ