Οι Onirama ξεφυλλίζουν το «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους» παρέα με εκλεκτούς φίλους.

Μια μοναδική βραδιά, αφιερωμένη στον επετειακό δίσκο τους, «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους» θα παρουσιάσουν οι Onirama, τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στην Εναλλακτική Σκηνή, στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρέα με εκλεκτούς φίλους.

Οι Παυλίνα Βουλγαράκη, Σαλίνα Γαβαλά, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νάντια Κοντογεώργη, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Παναγιώτης Μάργαρης, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Μουτσινάς, Πέννυ Μπαλτατζή, Νατάσσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Δανάη Πολίτη, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Solmeister συναντιούνται επί σκηνής με τους Onirama, παρουσιάζοντας ξεχωριστά ντουέτα από το πολυσυλλεκτικό «Ανθολόγιο» αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ, ανοίγει αυλαία και γίνεται το σημείο συνάντησης των πιο ανατρεπτικών συμπράξεων, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική.

Ο επετειακός δίσκος «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους» των Onirama που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Minos EMI, a Universal Music Company και αγαπήθηκε αμέσως, αποτελεί το έναυσμα για αυτή την ξεχωριστή μουσική συνάντηση.

Με έμπνευση από τα τρία «Δεκαράκια» δισκάκια, οι Onirama συναντούν αγαπημένους φίλους και ξεφυλλίζουν παρέα το «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους». Τα τρία «Δεκαράκια» δισκάκια θα γεμίσουν το χώρο με διαφορετικά αρώματα, ηχοχρώματα, συναισθήματα και εικόνες.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης «Εξέλιξη Ζωής», το οποίο αποσκοπεί στη φροντίδα και ολιστική υποστήριξη εφήβων και νεαρών ενηλίκων που προέρχονται από Δομές Κλειστής Παιδικής Προστασίας.

Μέσω των δράσεων του φορέα (εκπαιδευτικών, ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης, πολιτιστικών και αθλητικών) διευκολύνεται η ομαλή και απρόσκοπτη εξέλιξη του παραπάνω πληθυσμού καθώς και η συμπερίληψή του στην κοινωνία με απώτερο σκοπό την ανεξάρτητη – αυτόνομη διαβίωσή του.

Το έργο της «Εξέλιξης Ζωής» υποστηρίζεται από την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Πληροφορίες

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Εναλλακτική Σκηνή
Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022
Ώρα προσέλευσης: 19:00
Ώρα έναρξης: 20:00

Προπώληση Εισιτηρίων
Ticket Services
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, ΑθήναΠΗΓΗ