Ο Γιώργος Περρής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητά του.

Ο Γιώργος Περρής θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του. Με τα τραγούδια του να βρίσκονται επανειλημμένα στα Top 20 των διεθνών charts σε πάνω από 40 χώρες, ο Γιώργος Περρής ισορροπεί πετυχημένα με μοναδική ευαισθησία ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου.

«Καρδιά Κοίτα» είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας που πραγματοποιεί σε Ελλάδα και Κύπρο ο Γιώργος Περρής αυτό το καλοκαίρι και θα έχει τη σωστή δόση από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: έντονα συναισθήματα, δύναμη αλλά και γαλήνη μέσω των τραγουδιών του.

Ο τελευταίος του δίσκος, «Σταθερά Στα Όνειρα» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο θερινό αυτό ταξίδι, όπως και το τραγούδι «Καρδιά Κοίτα» από τους τίτλους της σειράς «Αγγελική» που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views στο YouTube και συνεχίζει να αγαπιέται πολύ.

Παράλληλα το «Disobey», το τελευταίο του ξενόγλωσσο ρυθμικό κομμάτι του Γιώργου Περρή που λατρεύεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα, θα μας βοηθήσει να γιορτάσουμε την επιστροφή των live συναυλιών.

Δε θα λείψουν κλασικά κομμάτια του ρεπερτορίου του, όπως τα «Je Suis Malade» και «I Will Wait For You», αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.

«Μετά από την καραντίνα και την απομόνωση που μας έφερε όλους αντιμέτωπους με τους φόβους, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές μας, θέλω να τραγουδήσω στο κοινό τραγούδια που θα γιατρέψουν τις μουδιασμένες μας καρδιές», λέει ο Γιώργος Περρής.

Σε ένα πρόγραμμα πολύπλευρο όπως και η προσωπικότητα του, ενώνονται η δισκογραφία του, το παλιό με το καινούργιο, το ξενόγλωσσο με το ελληνικό και η συγκίνηση με τη διασκέδαση, προτού ο διεθνής καλλιτέχνης συνεχίσει τα ταξίδια του στο εξωτερικό για την προώθηση του νέου δίσκου του.

Ο Γιώργος Περρής, άλλωστε, ανακηρυχθεί πρέσβης της χώρας μας στο εξωτερικό, μέσα από το τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα προβληθεί σε δεκάδες διεθνή μέσα, το οποίο γυρίστηκε στο μοναδικής ομορφιάς και ιστορίας Ναό της Αφαίας, στην Αίγινα, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η ευαισθησία του δεν θα μπορούσε να εκφραστεί καλύτερα παρά με τη δέσμευση που έχει αναλάβει με ενθουσιασμό: είναι πρεσβευτής του Προγράμματος Αναδοχής Παιδιών του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με στόχο την καλύτερη διαβίωση των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Η επανεκκίνηση του πολιτισμού και της μουσικής είναι ό,τι πιο σημαντικό και αναζωογονητικό μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ας αφήσουμε τα τραγούδια να βρουν τη θέση τους στo πιο πολύτιμο σημείο της ύπαρξης μας: την καρδιά.

Μαζί του οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα και ενορχηστρώσεις), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Κωστής Βήχος (μπάσο), Γιάννης Καρακασίδης (τύμπανα).

Προπώληση Εισιτηρίων

• Ηλεκτρονικά μέσω του δικτύου του viva.gr
• Γραφείο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού (Αναστάσεως 90, Τηλ: 2132027187 – 186 – εργάσιμες ημέρες και ώρες)
• Κατάστημα Δαναός (Μεσογείων 230 –
Χολαργός, τηλ.: 210-6528301 – 303 – εργάσιμες ημέρες και ώρες)
• Ταμείο Θεάτρου (Οδός Κορυτσάς, 6η στάση λεωφορείου Παπάγου, Τηλ: 2106520412 – την ημέρα της παραστάσεως από τις 7:00 μ.μ.)

ΠΗΓΗ