Το κοινό έγινε ένα με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Αντώνης Ρέμος χάρισε ακόμα μία συναρπαστική μουσική εμπειρία στο κοινό της Αθήνας, με μία sold out συναυλία του στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή τη μαγική βραδιά, γεμάτη μεγάλες επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες, υποδέχθηκε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ως special guest.

Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο single «Όλα Για Σένα» που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και οι γεμάτες ψυχή ερμηνείες του, συνέθεσαν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναίσθημα.

Το κοινό έγινε ένα με τον Αντώνη Ρέμο, τραγουδώντας μαζί του τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας ερμηνείες δυνατές.

Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η επί σκηνής σύμπραξη του Αντώνη Ρέμου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της.

Με καινούργια και παλιά της τραγούδια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έβαλε τη δική της πινελιά στη συναυλία, ενώ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο ένωσαν τις φωνές τους σε υπέροχα κλασσικά ντουέτα.

Η βραδιά στο Κατράκειο Θέατρο ήταν η δεύτερη από τις πέντε μεγάλες συναυλίες του Αντώνη Ρέμου με special guest την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι επόμενοι σταθμοί είναι η Θεσσαλονίκη (Θέατρο Γης) την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η Λάρισα (ΑΕΛ FC Arena) την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και η Πάτρα (Γήπεδο Παναχαϊκής) την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στην ποιότητα και στην ανάλυση στην οποία παραχωρήθηκαν.

ΠΗΓΗ