Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές συναυλίες του με μία μεγαλειώδη «ΜΑΖΩΞΗ» στη Θεσσαλονίκη.

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα από τη Θεσσαλονίκη με την πρώτη του sold out συναυλία, την πρώτη «ΜΑΖΩΞΗ» για το φετινό καλοκαίρι. Μία «ΜΑΖΩΞΗ» μουσικής, ανθρωπιάς και αγάπης.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στο κατάμεστο Θέατρο Γης, χιλιάδες κοινού βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχαγωγίας. Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες από την άνω των 30 ετών πορεία του ενθουσίασε το κοινό, που τον αποθέωσε.

Ένα ερμηνευτικό υπερθέαμα από το Γιώργο Μαζωνάκη, με το κοινό να συμμετέχει τραγουδώντας ασταμάτητα και χορεύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, απολαμβάνοντας σπάνιες μουσικές στιγμές.

Με το ιδιαίτερο μήνυμά του: «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να παίζω μαζί σας», ο  Γιώργος Μαζωνάκης, μας καλεί στη δική του καλοκαιρινή «ΜΑΖΩΞΗ», μια μαγική μουσική εμπειρία σε κεντρικά στάδια, σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας.

Μαζί του, μια 30μελή ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τραγουδιστών κι εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και την πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, η οποία συστήθηκε στο κοινό με το τραγούδι της «Αμαρτίες».

Οι πολυαναμενόμενες καλοκαιρινές συναυλίες του Γιώργου Μαζωνάκη, ανά την Ελλάδα, έχουν τον τίτλο «ΜΑΖΩΞΗ» και έκαναν πρεμιέρα από το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Οι επόμενες συναυλίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το καλοκαίρι του 2022 είναι
στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα στις 6 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 11 Ιουλίου, στο Στάδιο της Δόξα Δράμας στη Δράμα στις 23 Ιουλίου και στην επετειακή διοργάνωση για τα 10 χρόνια του «Lake Party» στη Λίμνη Τριχωνίδα στο Αγρίνιο στις 26 Αυγούστου.

Περισσότερες συναυλίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε μία ξεχωριστή του πρωτοβουλία, επιστρέφει την αγάπη που εισπράττει, δίνοντας τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί οικονομικά να απολαύσουν τις συναυλίες του, με «κοινωνικό εισιτήριο» με χαμηλό αντίτιμο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», με ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς: «Μαγειρεύουμε Όλοι Μαζί – Τρώμε όλοι μαζί», την ίδια ημέρα της κάθε συναυλίας και σε κεντρικό σημείο της κάθε πόλης, θα μαγειρέψουν και θα προσφέρουν φαγητό για τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Σημεία συνάντησης με την κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»:

• 24 Ιουνίου – Θεσσαλονίκη, Πλατεία Αριστοτέλους
• 6 Ιουλίου – Πάτρα, Πλατεία Όλγας ή Εθνικής Αντιστάσεως
• 11 Ιουλίου – Ηράκλειο Κρήτης, Πλατεία Ελευθερίας Ηράκλειο
• 23 Ιουλίου – Δράμα, Κεντρική Πλατεία Δράμας
• 26 Αυγούστου – Lake Party Τριχωνίδα (Θα ανακοινωθεί το ακριβές σημείο)

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ