Το «Σπίτι με το Mega» υποδέχεται την Άννα Βίσση σε μία ξέφρενη βραδιά στο κλίμα του καρναβαλιού.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 22:00, το «Σπίτι με το Mega» μεταφέρεται στην Πάτρα, μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού και υποδέχεται την Άννα Βίσση.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ θα παρασύρει τους τηλεθεατές σε μία κεφάτη βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό.

Στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Πατρέων «Απόλλων», η Άννα Βίσση επιλέγει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, αυτές που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική, και τις παρουσιάζει με την αναλλοίωτη στον χρόνο φωνή της και την αστείρευτη ενέργειά της στη σκηνή.

Θα ακούσουμε μεταξύ άλλων τα «Λάμπω», «Τραύμα», «Αγάπη Υπερβολική», «Πράγματα», «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», αλλά και διασκευές που εντυπωσιάζουν. Τραγούδια διαχρονικά και αξεπέραστα, παρουσιασμένα τόσο ατόφια όσο και σε αναπάντεχες ενορχηστρώσεις.

Δίπλα της θα βρεθούν οι 12 μοναδικοί μουσικοί της και ο σταθερός συνεργάτης της Νικόλας Ραπτάκης.

Όταν το ρολόι δείξει «Δώδεκα», στα decks θα ανέβει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης για ένα εκρηκτικό χορευτικό mix.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Μία ξέφρενη βραδιά στο κλίμα του καρναβαλιού έρχεται με τη μοναδική Άννα Βίσση στο «Σπίτι με το Mega».

Εν τω μεταξύ, η Άννα Βίσση γεμίζει τα βράδια στο «Hotel Ερμού» με διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα.

Το πιο λαμπερό και, ταυτόχρονα, μυστηριώδες σπίτι της Άννας Βίσση, το «Hotel Ερμού», βάζει ξανά τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στις νύχτες της Αθήνας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Άννα Βίσση και οι εξαιρετικοί μουσικοί της προσφέρουν rock λάμψη, πάθος, πόθο, αισθησιασμό και συγκίνηση.

ΠΗΓΗ