Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Πέντε συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η επιτυχία «Εμένα Να Ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Το «Εμένα Να Ακούς» είχε καταλάβει την πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart την 51η και την 53η εβδομάδα του 2020 και επέστρεψε στην κορυφή περίπου 4,5 μήνες μετά, την 15η εβδομάδα του 2021.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το όνομά του με αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί έντονα από το κοινό και έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα, πρόσθεσε στο μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία, αλλά και βασικό σύνθημα «σε δύσκολους καιρούς».

Πριν επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart, το «Εμένα Να Ακούς» βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης επί σειρά μηνών ενώ το music video του τραγουδιού μετρά πάνω από 5,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Μόνος Μου» – Γιάννης Πλούταρχος (No. 12)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά το νέο τραγούδι «Μόνος Μου» του Γιάννη Πλούταρχου.

Το «Μόνος Μου» είναι το δεύτερο δείγμα από την καλλιτεχνική συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους και τον ολοκληρωμένο δίσκο που θα κυκλοφορήσουν.

Η αρχή έγινε με το «Περνάς Καλά», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2020 και παρέμεινε για 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Μόνος Μου» είναι ένα αρκετά νοσταλγικό ερωτικό τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδική ταυτότητα.

«Ξημερώνει» – Χάρις Αλεξίου & Onirama (No. 11)

Για τρίτη συνολικά εβδομάδα εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η ιδιαίτερη δισκογραφική σύμπραξη των Onirama και της Χάρις Αλεξίου.

Το αγαπημένο συγκρότημα και η καταξιωμένη ερμηνεύτρια κατακτούν τα ραδιόφωνα με μια ξεχωριστή εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού «Ξημερώνει» της Χάρις Αλεξίου, γεμάτη έντονα συναισθήματα και εικόνες.

Η Χάρις Αλεξίου αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα του συγκροτήματος και βρέθηκαν μαζί στο studio για την επιμέλεια της νέας εκτέλεσης, όπου οι Onirama ένωσαν τη φωνή του Θοδωρή Μαραντίνη με την πρωτότυπη συγκινητική ερμηνεία της.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ