Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η επιτυχία «Εμένα Να Ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου βρίσκεται για τέταρτη εβδομάδα συνολικά βρίσκεται στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Το «Εμένα Να Ακούς» είχε καταλάβει την πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart την 51η και την 53η εβδομάδα του 2020 και επέστρεψε στην κορυφή περίπου 4,5 μήνες μετά, την 15η εβδομάδα του 2021.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το όνομά του με αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί έντονα από το κοινό και έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα, πρόσθεσε στο μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία, αλλά και βασικό σύνθημα «σε δύσκολους καιρούς».

Πριν επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart, το «Εμένα Να Ακούς» βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης επί σειρά μηνών ενώ το music video του τραγουδιού μετρά πάνω από 5,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Τίποτα» – Γιώργος Σαμπάνης (No. 11)

Εντυπωσιακή είσοδο κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το νέο single «Τίποτα» του Γιώργου Σαμπάνη, το οποίο κάνει ένα άλμα 18 θέσεων για να προσγειωθεί στο No. 11.

Ο υπερταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός δίνει ένταση, ρυθμό, ενέργεια και συναίσθημα σε κάθε λέξη με ένα τραγούδι που γράφτηκε για τα πολύ μικρά που είναι ταυτόχρονα τόσο καθοριστικά σε έναν έρωτα, σε μια σχέση, στην καθημερινότητα, στη ζωή.

Την ίδια στιγμή στην κατάταξη παραμένει και η συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη με τον Πάνο Κατσιμίχα στο τραγούδι «Αυτό Που Αγαπάς», το οποίο κυριάρχησε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ