Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η επιτυχία «Εμένα Να Ακούς» του Νίκου Οικονομόπουλου παραμένει για έκτη διαδοχική εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Το «Εμένα Να Ακούς» είχε καταλάβει την πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart την 51η και την 53η εβδομάδα του 2020 και επέστρεψε στην κορυφή περίπου 4,5 μήνες μετά, την 15η εβδομάδα του 2021.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο καλλιτέχνης που έχει ταυτίσει το όνομά του με αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί έντονα από το κοινό και έχουν αφήσει το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα, πρόσθεσε στο μακρύ κατάλογο των επιτυχιών του μια δυναμική ερωτική μπαλάντα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ερμηνεύει με συναίσθημα, χαρακτήρα και ψυχή αληθινή ένα τραγούδι που έγινε επιτυχία, αλλά και βασικό σύνθημα «σε δύσκολους καιρούς».

Πριν επιστρέψει στην κορυφή του Ελληνικού Airplay Chart, το «Εμένα Να Ακούς» βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις της κατάταξης επί σειρά μηνών ενώ το music video του τραγουδιού μετρά πάνω από 5,5 εκατομμύρια views στο YouTube.

Νέες είσοδοι

«Φωτιά Μου» – Ήβη Αδάμου & Γιώργος Μαζωνάκης (No. 14)

Για 14η εβδομάδα εμφανίζεται στην κατάταξη η δισκογραφική συνάντηση της Ήβη Αδάμου και του Γιώργου Μαζωνάκη στο τραγούδι «Φωτιά Μου».

Η αέρινη παρουσία της Ήβη Αδάμου και η αμίμητη ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη ενώνονται σε ένα μοναδικό τραγούδι που υπογράφει ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουινέλης.

Η «Φωτιά Μου» μετατρέπεται σε καθαρό ρυθμό και ανάσα καθώς βγαίνει από τις φωνές των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών και γεμίζει τις οθόνες μας.

Η μουσική συνάντηση της Ήβης Αδάμου και του Γιώργου Μαζωνάκη ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube και το music video του τραγουδιού αγγίζει τις 4,5 εκατομμύρια προβολές.

Με αυτόν τον τρόπο η Ήβη Αδάμου δίνει συνέχεια στις εκρηκτικές συνεργασίες που έχει παρουσιάσει κατά μήκος της πορείας της.

«Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» – Ηλίας Βρεττός (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά το τραγούδι «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» του Ηλία Βρεττού.

Το single «Τον Άνθρωπο Τον Λάθος» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και μετρά πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube με το επίσημο video clip του, στο οποίο ο Ηλίας Βρεττός, ανανεωμένος και με νέο look, κάνει την έκπληξη με ένα κινηματογραφικό, dark και μυστηριώδες concept.

Αξίζει να αναφερθεί ο Ηλίας Βρεττός επανεμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από ένα ολόκληρο χρόνο και το τραγούδι «Ώρα Μοναξιάς», το οποίο βρέθηκε για τελευταία φορά στην κατάταξη την 21η εβδομάδα του 2020 (18 – 24/05/2020).

«Εγώ» – Josephine (No. 20)

Η επιτυχία «Εγώ» της Josephine επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Τη μουσική και του στίχους του τραγουδιού υπογράφει με το μοναδικό ταλέντο του και το απίστευτο αισθητήριό του ο Λεωνίδας Σώζος, ο δημιουργός που έχει χαρίσει επίσης στην Jοsephine τις μεγάλες επιτυχίες «Μάγια», «Τι» και «Δεν Έχω Σήμα», τραγούδια που έχουν συγκεντρώσει αθροιστικά δεκάδες εκατομμύρια προβολές.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και το «Εγώ», το οποίο μετρά πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και έχει βρεθεί ήδη για 31 συνεχόμενες εβδομάδες στο chart.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ