Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack στο «Τελικά».

Το «Τελικά» συνδυάζει με ένα τρόπο απρόβλεπτο και συγχρόνως μοναδικό δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, αλλά και δύο διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, έχοντας μέσα του έντονο το στοιχείο της ανατροπής, με απόλυτο σεβασμό προς την ίδια τη μουσική.

O Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Rack έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το αποτέλεσμα «Τελικά» τους δικαιώνει.

Μετά από τρεις μήνες από την κυκλοφορία της, η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Rack έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 2,5 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Κομμένα Τα Πρέπει» – Μιχάλης Χατζηγιάννης (No. 13)

Δυναμική είσοδο κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «Κομμένα Τα Πρέπει».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει συνέχεια στη σειρά των αλλεπάλληλων επιτυχιών που έχει χτίσει με την κυκλοφορία singles όπως το «Κανένας Μόνος», «Μην Αργείς» και «Χορεύω».

Αυτή τη φορά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στέλνει το μήνυμα «Κομμένα Τα Πρέπει» με ένα τραγούδι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ