Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το τραγούδι «Τόσα Βράδια» του Γιώργου Μαζωνάκη παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη συνεχίζει να προτείνει αλλεπάλληλες επιτυχίες.

Το «Τόσα Βράδια» είναι το όγδοο από τα δέκα τραγούδια του δίσκου «Αγαπώ Σημαίνει» που έχει κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, μια επίδοση που είναι δύσκολο να συγκριθεί.

Στο chart έχουν διαγράψει επιτυχημένη πορεία τα τραγούδια «Δε Γουστάρω», «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα», «Οινόπνευμα Φτηνό», «Διανυκτερεύω» και «Ώρες Μικρές», από τα οποία παίρνει τώρα τη σκυτάλη το «Τόσα Βράδια», άλλο ένα τραγούδι με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του αυθεντικού Γιώργου Μαζωνάκη.

Το «Ώρες Μικρές» είναι το επόμενο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη που κυριαρχεί στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart μετά το «Διανυκτερεύω», το οποίο είχε βρεθεί για έξι εβδομάδες στην κορυφή της κατάταξης το 2020.

Νέες είσοδοι

Εγώ Γεννήθηκα Ξανά» – Αντώνης  Ρέμος (No. 16)

Από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά».

Πρόκειται για ένα τραγούδι – δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας μετά τους δύσκολους μήνες της πανδημίας και του lockdown, γεμάτο καλοκαιρινή, αλλά και ταυτόχρονα ερωτική, διάθεση.

Το «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά» είναι ένα δυναμικό και ρυθμικό τραγούδι που «μυρίζει» Ελλάδα, γεμάτο με τη θετική ενέργεια του Αντώνη Ρέμου.

«Για Ποια Αγάπη» – Έλενα Παπαρίζου (No. 19)

Για πρώτη φορά εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το single «Για Ποια Αγάπη» της Έλενας Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει το ταξίδι στις «Αποχρώσεις» του νέου άλμπουμ της με ένα δυναμικό uptempo τραγούδι που συνδυάζει ethnic επιρροές στο ηχόχρωμά του.

Το «Για Ποια Αγάπη» συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του επίσημου Albums Sales Chart της IFPI με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα, παραμένοντας επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ