Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα διατηρείται στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart το τραγούδι «Από Έρωτα…» του Νίκου Οικονομόπουλου, το οποίο ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφή ακριβώς τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Το «Από Έρωτα…» έκανε πράξη την επανασύνδεση του Νίκου Οικονομόπουλου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη μοναδική στιχουργό Ελένη Γιαννατσούλια, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα του τραγουδιού.

Το «Από Έρωτα…» αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο και είναι το επόμενο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την επιτυχία «Πρώτη Θέση» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2021 και ανέβηκε στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart.

Επίσης είναι το πρώτο του τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου που κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων του ελληνικού ρεπερτορίου μετά το «Εμένα Να Ακούς», το οποίο παρέμεινε για έξι μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart και επτά μη συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το «Από Έρωτα…» μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 1,1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Νέες είσοδοι

«Να Τραγουδάω Πως Σ’ Αγαπάω» – Πάνος Κιάμος (No. 15)

Δυναμική είσοδο κάνει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Να Τραγουδάω Πως Σ’ Αγαπάω».

Το «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω» συνδυάζει το αδιαμφισβήτητο συνθετικό ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Κωνσταντίνου Παντζή, τη στιχουργική δεινότητα του Ηλία Φιλίππου και φυσικά την έξυπνη ερμηνεία του Πάνου Κιάμου.

Αυτή είναι η επόμενη κυκλοφορία του Πάνου Κιάμου μετά το single «Υπερβολές», ένα ακόμα τραγούδι σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη, στο οποίο τους στίχους έγραψε η Σάννυ Μπαλτζή, το οποίο εξακολουθεί να διαθέτει μία θέση στο Top 20 και έχει αναρριχηθεί έως το No. 8 του chart.

«Τα Καλύτερα Παιδιά» – Josephine (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει είσοδο για πρώτη φορά το νέο τραγούδι της Josephine με τίτλο «Τα Καλύτερα Παιδιά», το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο.

Η Josephine μαγεύει με ακόμα ένα δυναμικό super hit, συνεχίζοντας το προσωπικό της σερί των επιτυχιών.

Εντυπωσιακή και πάντα με αστείρευτη ενέργεια, η Josephine εμφανίζεται στο music video να «δικάζει» όλα εκείνα «Τα Καλύτερα Παιδιά» που τελικά αποδείχθηκαν… κακά.

«Τα Καλύτερα Παιδιά» της Josephine έχουν ήδη αποδειχθεί viral, καθώς το τραγούδι είχε ήδη συγκεντρώσει πριν εμφανιστεί στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ