Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η επιτυχία «Θα ‘Μαι Εδώ» του Κωνσταντίνου Αργυρού συμπληρώνει 11 συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart.

Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της γενιάς του επέστρεψε θριαμβευτικά στην κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων για να δώσει συνέχεια στο σερί των προσωπικών επιτυχιών του.

Το «Θα ‘Μαι Εδώ» είναι μια από τις πιο εξομολογητικές και δυνατές ερωτικές μπαλάντες που έχει ερμηνεύσει μέχρι σήμερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η ταινία μικρού μήκους που ντύνει με εικόνα το «Θα ‘Μαι Εδώ» έχει προβληθεί πάνω από 5,5 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Ενώ το «Θα ‘Μαι Εδώ» διατηρείται σταθερά στην κορυφή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε πριν μια εβδομάδα το νέο τραγούδι «Παρασκευή Πρωί», ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο με κλασικό ήχο.

Νέες είσοδοι

«Ξημερώνει» – Χάρις Αλεξίου & Onirama (No. 16)

Μία ιδιαίτερη δισκογραφική σύμπραξη κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Οι Onirama και η Χάρις Αλεξίου κατακτούν τα ραδιόφωνα με μια ξεχωριστή εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού «Ξημερώνει», γεμάτη έντονα συναισθήματα και εικόνες.

Η Χάρις Αλεξίου αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την ιδέα του συγκροτήματος και βρέθηκαν μαζί στο studio για την επιμέλεια της νέας εκτέλεσης, όπου οι Onirama ένωσαν τη φωνή του Θοδωρή Μαραντίνη με την πρωτότυπη συγκινητική ερμηνεία της.

«Κοίτα» – Νίκος Βέρτης (No. 17)

Το νέο τραγούδι «Κοίτα» του Νίκου Βέρτη εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Μετά από αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, ο καταξιωμένος τραγουδιστής επιστρέφει τώρα με την ερωτική λαϊκή μπαλάντα «Κοίτα», την οποία απογειώνει με την ερμηνεία του.

O Νίκος Βέρτης υπόσχεται να μας καθηλώσει για ακόμα μια φορά με ένα τραγούδι στο οποίο υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους.

«Μη Θυμώνεις» – Πέτρος Ιακωβίδης (No. 19)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει μετά από μία εβδομάδα απουσίας η κορυφαία επιτυχία «Μη Θυμώνεις» του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Μη Θυμώνεις» κυριάρχησε για τρεις εβδομάδες συνολικά στο No. 1 τόσο του Ελληνικού Airplay Chart όσο και του Μικτού Airplay Chart, ενώ συνολικά έχει βρεθεί στην κατάταξη για 28 εβδομάδες.

Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη που καταλαμβάνει αυτή την εβδομάδα μία θέση στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, καθώς την ανοδική πορεία του συνεχίζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του αγαπημένου τραγουδιστή και δημιουργού με τίτλο «Μου ‘Λειψες Πολύ».

Δείτε το Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

ΠΗΓΗ