Το «Θέλω» είναι το τρίτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της Νικόλ Σαραβάκου σε μουσική και στίχους της ίδιας.

Νέο τραγούδι για τη χαρισματική Νικόλ Σαραβάκου.

Η νεαρή ερμηνεύτρια μοιράζεται τα βιωματικά της «Θέλω» μέσα από ένα τραγούδι με τον ίδιο τίτλο στο οποίο υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.

Την ενορχήστρωση του «Θέλω» ανέλαβε ο Δημήτρης Σιάμπος.

Το «Θέλω» είναι το τρίτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της Νικόλ Σαραβάκου, στο οποίο θα υπογράφει εξ ολοκλήρου η ίδια όλα τα τραγούδια.

Η Νικόλ Σαραβάκου άνοιξε τον κύκλο της νέας δισκογραφικής δουλειάς της το καλοκαίρι του 2021 κάνοντας μία «Βόλτα Στην Πόλη» με ένα αστικό τραγούδι γεμάτο εικόνες της πόλης, των ανθρώπων, των συναισθημάτων και των καταστάσεων.

Στις αρχές της φετινής χρονιάς, η Νικόλ Σαραβάκου παρουσίασε μία διαφορετική πτυχή της ερμηνείας της με το «Δεν Κάνεις», ένα μοντέρνο ζεϊμπέκικο με παραδοσιακό ήχο.

Το «Θέλω» μεταφέρεται στις οθόνες με ένα φωτεινό music video, με vintage διάθεση, που σκηνοθέτησε η ίδια η Νικόλ Σαραβάκου και γυρίστηκε στις Πηγές Κρύας και στην Ελάτεια.

«Θέλω αγκαλιές χάδια και όνειρα που βγαίνουνε / Θέλω ανθρώπους που στα δύσκολα θα μένουνε / Θέλω παυσίπονα φιλιά, χέρια να μπλέκουν στα μαλλιά / Όλα τα απίθανα να είναι πιθανά»

Το «Θέλω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ