Ένα up-tempo τραγούδι από τον Νικηφόρο.

Ο Νικηφόρος, ο πιο εκρηκτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι, που φιλοδοξεί να γίνει το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού.

Το νέο single που κυκλοφορεί ο Νικηφόρος έχει τον τίτλο «Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι».

Πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι, το οποίο απογειώνεται με τη μοναδικότητα της φωνής του αγαπημένου τραγουδιστή.

Διαφήμιση

«Σ’ αγαπάω όπως είσαι / Μες στην αγκαλιά μου ζήσε / Ομορφαίνει τη ζωή μου / Ένα σου φιλί / Σ’ αγαπάω όπως είσαι / Τις αμφιβολίες σβήσε / Επαφή με το κορμί μου / Έχεις μόνο εσύ»

Το music video, που συνοδεύει το νέο τραγούδι του Νικηφόρου, στηρίζεται σε μία ιδέα του ίδιου του καλλιτέχνη και έχει γυριστεί με τη σκηνοθεσία του επιτυχημένου διδύμου του Steven Airth και του Σπύρου Καψίλη.

Στο video για το «Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι» πρωταγωνιστεί ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε όμορφες και τρυφερές στιγμές με φόντο ένα από τα πιο ρομαντικά ελληνικά νησιά, τη Νάξο.

Το «Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι» κυκλοφορεί από τον Νικηφόρο μετά τη διασκευή του «Έρωτας Είναι» και την επιτυχία «Πες Μου Πού Θα Με Πας», που βρήκε το δικό της χώρο στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Παράλληλα, αυτόν τον καιρό ο Νικηφόρος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Romeo Plus» παρέα με τον ΝΙΝΟ κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Heaven Music.

Δείτε τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω Όπως Είσαι» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ