Ο Χρήστος Χολίδης παίρνει τη μηχανή του και πηγαίνει στα μέρη που αγάπησε από την παιδική του ηλικία.

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι με άρωμα δυτικών προαστίων.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, με τις δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, παρουσιάζει το music video για το νέο single του με τίτλο «Στα Δυτικά», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Πρόκειται για ένα δυναμικό, λαϊκό, mid-tempo τραγούδι, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στη ζωή στα δυτικά προάστια και μιλάει μέσα στην καρδιά όσων μεγάλωσαν και ζουν σε αυτά.

Διαφήμιση

Ο Χρήστος Χολίδης, με τη χαρακτηριστική χροιά της φωνής του, τραγουδάει για τη ζωή και τις αξίες που διακρίνουν τα δυτικά προάστια.

«Στα δυτικά εγώ μεγάλωσα / Συνήθισα στο μποτιλιάρισμα / Με στ’ αμάξι λαϊκά / Φλοίσβο από Πειραιά / Στη μαρίνα από παιδιά / Δεν ξεχνάω τη μυρωδιά», τραγουδά.

Και συνεχίζει στο ρεφρέν: «Παιδί σταράτο δίχως λόγια περιττά / Με ροκ αξίες και ακριβά αισθήματα / Ένα τραγούδι να θυμίζει τα παλιά / Το αφιερώνω στα παιδιά του Πειραιά».

Στο music video για το single «Στα Δυτικά», σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, απολαμβάνουμε μια μίνι απόδραση του Χρήστου Χολίδη με τη μηχανή του στα μέρη που αγάπησε από την παιδική του ηλικία.

Το τραγούδι «Στα Δυτικά» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους του ο Γιώργος Καλογεράκος (Αναστασία, Άσπα) και ο Νέαρχος, δύο νέοι και ταλαντούχοι δημιουργοί με αξιοπρόσεκτα δείγματα γραφής.

Το νέο single του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «Στα Δυτικά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ