Η Τάμτα αποκαλύπτει με το νέο άλμπουμ της το σκοτεινό αλλά και πολύχρωμο καλλιτεχνικό όραμά της.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, επιστρέφει με το  ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Identity Crisis».

Για άλλη μία φορά, η Τάμτα κάνει την ανατροπή και μέσα από τη νέα δισκογραφική της δουλειά, δείχνει μία διαφορετική πλευρά της, παρουσιάζοντας 10 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Οι σύγχρονες dark pop ενορχηστρώσεις, διαδέχονται τις δυναμικές μπαλάντες και mid tempo τραγούδια minimal αισθητικής που θα ταξιδέψουν και τους πιο απαιτητικούς της pop μουσικής στον νέο μοναδικό κόσμο του «Identity Crisis» της Τάμτα.

Διαφήμιση

H fashion forward τραγουδίστρια με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες, μέσα από τη νέα δισκογραφική της δουλειά έρχεται να αποκαλύψει το σκοτεινό αλλά και πολύχρωμο καλλιτεχνικό όραμά της.

Η opinion leader Τάμτα, ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό και πρώτη φορά για τα Ελληνικά δεδομένα δημιούργησε το δικό της digital avatar, το οποίο επέλεξε και ως εξώφυλλο του δίσκου.

Μαζί με το άλμπουμ δόθηκε στη δημοσιότητα και το video clip του ομώνυμου τραγουδιού του «Identity Crisis».

Ένα music video μοναδικής αισθητικής σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Σελέκου, στο οποίο βλέπουμε τρεις πολύ διαφορετικές πτυχές της Τάμτα και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν μεταξύ τους

Το άλμπουμ «Identity Crisis» περιλαμβάνει και τραγούδια έκπληξη όπως το «Shen da me», το οποίο είναι γραμμένο στη μητρική γλώσσα της, τα γεωργιανά. Η Τάμτα δημιούργησε εξ ολοκλήρου το τραγούδι στο οποίο μιλάει για τη σχέση με την κόρη της.

Άλλη μία έκπληξη, είναι η δυναμική μπαλάντα «Άλλο Τι Λέω» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που υπόσχεται να εμπνεύσει και να συγκινήσει όποιον έχει ανάγκη να εκφραστεί και να δείξει όλες τις πτυχές του εαυτού του.

Την παραγωγή του άλμπουμ ανέλαβε ο Teo Pouzbouris, ενώ στο σύνολο του δίσκου συμμετείχαν οι δημιουργοί Ody Icon, Αναστάσιος Τσόρδας, Dan Kjellberg, Apon, Iamstrong, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Αστερίου, Άλκης Λιβαθινός και Wera.

Η Τάμτα δηλώνει για το νέο άλμπουμ της: «Πρώτη φορά αφήσαμε ελεύθερη την δημιουργικότητα μας, χωρίς να σκεφτούμε καθόλου εμπορικές συνταγές. Μας οδήγησε η όρεξη για μουσική, η όρεξη για κάτι καινούργιο».

«Είναι η πρώτη φορά που μπήκα σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία και αυτό που θα ακούσετε και θα νιώσετε είναι η Τάμτα του σήμερα καλλιτεχνικά», εξηγεί.

«Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτή τη δουλειά! Ελπίζω μέσα από τη μουσική και την εικόνα μου να αλλάξει έστω κάτι μικρό στην καρδιά και στο μυαλό του κοινού. Το επιθυμώ περισσότερο από την καθολική αποδοχή και επιτυχία», σημειώνει.

Το νέο άλμπουμ «Identity Crisis» της Τάμτα κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ