Γη, αέρας και θάλασσα γίνονται ένα στο «Tell Me Why (Shoreline)».

O μοναδικός Livin R συνεργάζεται με τον Sergio T, τον K-Mass και τον JiMBo για να κυκλοφορήσουν την επερχόμενη καλοκαιρινή επιτυχία «Tell Me Why (Shoreline)».

Για τον Livin R η μουσική είναι σαν το κρασί, με τον χρόνο βελτιώνονται τα χαρακτηριστικά της και ωριμάζει.

Κάπως έτσι η αρχική ιδέα της μελωδίας του «Tell Me Why (Shoreline)» δημιουργήθηκε το 2009. Το τραγούδι έμεινε για αρκετά χρόνια καλά φυλαγμένο ώστε να τελειοποιηθεί, να κυκλοφορήσει σήμερα και ακούγοντάς το να σκεφτόμαστε το καλοκαίρι.

Διαφήμιση

Τον Livin R εκφράζουν απόλυτα τα λόγια του σπουδαίου ποιητή Οδυσσέα Ελύτη στο τι είναι το καλοκαίρι: «H εποχή που στήνονται τα όνειρα».

Ο Livin R δηλώνει για το νέο αυτό τραγούδι: «Το “Shoreline” (ακτή) που ήταν ο αρχικός τίτλος της μελωδίας, είναι εκείνο το σημείο που γη, αέρας και θάλασσα γίνονται ένα».

«Είναι το μόνο σημείο πάνω στη γη που υπάρχουν σύνορα ανάμεσα στη γη και στη θάλασσα, είναι εκείνο το σημείο που βρέχουμε το δαχτυλάκι μας και αποφασίζουμε αν θα κολυμπήσουμε ή κάνει κρύο ακόμα», εξηγεί.

Ο Livin R συνεργάστηκε για την παραγωγή του «Tell Me Why (Shoreline)» με τους Έλληνες δημιουργούς και επιτυχημένους παραγωγούς Sergio T και K-Mass, ενώ στα φωνητικά είναι ο JiMBo.

Το «Tell Me Why (Shoreline)» κυκλοφορεί ψηφιακά από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.ΠΗΓΗ