Ετοιμάζεται να κλέψει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις!

Ο Νίκος Βέρτης γνωρίζει καλά πως να πρωτοπορεί κάθε φορά τόσο με τις ξεχωριστές προτάσεις του στα νυχτερινά σχήματα που ηγείται όσο και με τις δισκογραφικές του συνεργασίες!

Αυτή την φορά ο απόλυτα επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός ενώνει τις δυνάμεις του με τον διεθνούς φήμης Γάλλο – Ισραηλινό τραγουδιστή Amir και μας παρουσιάζει μια μοναδική ελληνογαλλική, αισθαντική μπαλάντα, που υμνεί τον έρωτα και έχει τίτλο «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois».

Τη μουσική του τραγουδιού έχει συνθέσει ο Assaf Tzrouya ενώ τους στίχους έχουν γράψει ο Νίκος Βέρτης (ελληνικά) και ο Amir (γαλλικά).

Πριν λίγο διάστημα πραγματοποιήθηκαν στο “YTON the music show” και στο “The Y Project Restaurant” τα γυρίσματα του εντυπωσιακού video clip, το οποίο υπογράφει ο Sherif Francis.

H νέα επιτυχία «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois», κυκλοφορεί από την Heaven Music & την Theama την Παρασκευή 20 Μαρτίου και την ακούτε στο κανάλι του Νίκου Βέρτη στο Youtube καθώς επίσης και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Δείτε backstage από τα γυρίσματα:ΠΗΓΗ