Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός».

Ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας μας φέρνουν το «Φως» μέσα από το νέο τραγούδι που έγραψαν για το soundtrack της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» του Alpha.

To «Φως» είναι μία ακόμα εμπνευσμένη σύνθεση του Νίκου Τερζή, ντυμένη με τους εξομολογητικούς στίχους και την εξαιρετική ερμηνεία του Γιάννη Κότσιρα, μία δυνατή μπαλάντα για κάθε πτυχή του έρωτα και της αγάπης, ένα κομμάτι γεμάτο «Φως» σε μία εποχή που το σκοτάδι μοιάζει να κυριαρχεί.

Το «Φως», το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά σε δύο επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» αυτή την εβδομάδα, συνοδεύοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, θα μεταφερθεί σε λίγες ημέρες και στις οθόνες μας.

Το ιδιαίτερης αισθητικής music video γυρίστηκε σε μία από τις τοποθεσίες της σειράς, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της, Κώστα Κωστόπουλου.

Το «Φως» είναι το έκτο κατά σειρά single που αποκαλύπτεται από το sountrack, όλα τα τραγούδια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό, είναι viral στα social media, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μπήκαν στο Top 10 των trends του YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views.

Η αρχή έγινε με το ομότιτλο τραγούδι της σειράς «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, το «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά και το «Παλιά Πληγή» και το «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα.

ΠΗΓΗ